ВИК в населено място Стара Загора

Областни градове Градове ×

Стара Загора
Фирма РОСА 70 ЕООД Ви предлага комплексна услуга по извършване на пробивно-взривни работи, която включва:- Сондажи за вода.- Сондиране на твърдоскални почви.- Сондажи в труднодостъпни места. Пробивно-взривни работи включващи - изготвяне на технически паспорти.

Стара Загора
Даневи 2000 ООД е специализирана във ВиК монтажи и ремонти на ВИК инсталации в град Стара Загора. Услугите които предлагаме са: вътрешно и сградно ВиК, монтаж на санитарен фаянс, изграждане на улични водопроводи и канали, ремонти на ВИК инсталации, подмяна на вертикални щрангове.

Стара Загора
Фирма ВАЛ-КОМ ЕООД работи коректно, ефективно и в срокове. Предмет на дейност: ниско строителство - строежи ІІІ-V категория по ЗУТ, вътрешни и външни ел., Вик и ОиВ инсталации. Фирмата извършва проучване, проектиране, съгласуване и изпълнение на електромонтажни, строително монтажни работи

Стара Загора
МОНТАЖИНЖЕНЕРИНГ АД се специализира в изработка на технологично и нестандартно оборудване; подемни съоръжения; всички видове котли; съдове под налягане; тръбопроводи за пара и гореща вода и др.

Стара Загора
Ин строй 09 ЕООД извършва груб строеж - от кота 0 до покрив! Разполага с архитекти, геодезисти, технически ръководители, надзор.Наличие на собствени склад, механизация и професионални работници в екип. Конкурентни цени за материали и труд!

Еврострой Стойчев ЕООД е специализирана в правенето на вътрешни ремонти и довършителни работи и извършва всички строително ремонтни дейности от кота 0 в груб строеж със изкопната дейност до ключ! Еврострой Стойчев ЕООД има натрупан през годините опит в строителството и ремонтите.

Стара Загора
Фирма РЕМОНТИНВЕСТ ООД е създадена през 2001 г. Фирмата е специализирана в изграждане на тръбопроводи, метални конструкции, промишлени портални врати и огради, монтаж на машини, изграждане на ВЕЦ и бензиностанции. Механична обработка на черни и цветни метали. Изработка на нестандартно

Стара Загора
"Благоустройство 99" АД възниква преди 30 години с основен предмед на дейност - поддържане на улици, тротоари, мостове, водопроводи, канализации, паркове и градини. За това време се сформира екип от висококвалифицирани специалисти и изпълнителни кадри

Услуги в областта на водоснабдяването и канализацията, инженерингови услуги.

Водоснабдяване, канализация, пречистване на водите и инженерингови услуги в страната и чужбина. Експлоатация на водоснабдителни язовири.

ВИК в населено място Стара Загора


Прочети повече
Затвори

Партньори