Областни градове Градове ×

Бургас
През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД. Вече 22 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане, вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти.

Вал Експерт ЕООД е фирма с изключително богат опит, която развива дейността си в различни направления. Фирмата е със седалище в гр. Бургас и предлага оценителска дейност, консултации при сключване на сделки с недвижими имоти и много други.

"Стройинвест Груп БГ" ЕООД - една динамично развиваща се инвестиционно-строителна компания на пазара на недвижими имоти в България. Недвижими имоти - винаги са били един от най-ефективните и гарантирани начини за инвестиране на капитал. Ние Ви предлагаме европейско обслужване и най

Фирмата е една от първите агенции за недвижими имоти в гр. Бургас. Доказала се през годините, днес агенцията е уважавана компания за посредничество на недвижими имоти, отличаваща се с висококвалифициран опит, професионализъм, коректност и лоялност към своите клиенти и партньори.

Бургас
Професионална консултация, посредничество и следпродажбено обслужване при следки с недвижими имоти - покупко-продажби и наеми.Агенцията предлага на клиентите си също Управление на имоти, съдействие за ремонтно-довършителни работи, строителство, обзавеждане, застраховане, счетоводни услуги

Бургас
Фирма ХРИСТОВ 2007 / HRISTOV 2007 извършва търговия с недвижими имоти. Фирмата предлага продажба на апартаменти. Фирмата предлага продажба на апартаменти. Също така фирмата предлага и хотелиерски услуги в семеен хотел – Къща за гости Радина, разположен между к.к.Слънчев бряг и с.Влас.

С най-голямо удоволствие Ви представяме фирмите "Айгер-Таласакра" ООД и "Талас и Акра" ООД. "Талас и Акра" ООД е фирма за Строителство и Архитектура. "Айгер-Таласакра" ООД е фирма за Независим Надзор в проектирането и строителството.

Създадена през 2010г., фирма "Имоткомерс-Бургас" ООД бързо се утвърждава на пазара като лоялна и професионална агенция за недвижими имоти. Собствениците - Върбан Петков и Калоян Петров се занимават с посредничество при покупко-продажба на недвижима собственост от 1994г., а през 2010г.

БГ Риълти Навигатор ООД е агенция за недвижими имоти, създадена в град Бургас с амбициозен екип и динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги и правното обслужване.Ние предлагаме на своите клиенти пълен обем консултации

Бургас
БулгПроперти предлага Имоти в Бургас, Сандански, Кюстендил, апартаменти, парцели вили, къ

Партньори