Продажба и наем на недвижими имоти

Областни градове

Термографско обследване и превантивен контрол на жилищни, промишлени и офис сгради. Диагностика при откриване на течове в жилища, покриви и ВиК инсталации, обследване на сгради за загуба на топлина, превантивна проверка за повреди на електрически инсталации и соларни системи.

София
7ИМОТИ е консултантска фирма, предоставяща пълен набор услуги за отговаряне на нуждите на фирмите и частните лица в сферата на посредничеството и управлението на недвижимите имоти. Ние обслужваме местни и чуждестранни клиенти, включително инвеститори, строители, институционални клиенти.

Металика строй ЕООД - Велинград предлага, строителство, изкоп с извозване, бетон и бетонови разтвори, търговия с арматура и арматурни заготовки, продава апартаменти, къщи и търговски помещения НОВО СТРОИТЕЛСТВО директно от строителя.

ТРИУМФ КОНСУЛТ ЕООД е фирма, специализирана в управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти: частни имоти, жилищни и офис сгради, търговски площи, ваканционни комплекси и хотели. Осигуряваме пълен портфейл от услуги (от закупуване на имота и

Имоти Банско БГ ЕООД е компания за продажба и препродажба на ваканционни имоти в Банско и в някои от курортите по българското Черноморие. Лицето на компанията са позитивните и много успешни служители, които имат богат опит, знания и идеи, с които да изпълнят изискванията както на

София
Агенция за Недвижими Имоти Ди и Ейч Консулт ЕООД ще ви съдейства бързо и лесно да намерите мечтания от вас имот, ще ви спестим време и пари. Консултации при покупка или продажба на имот в София, наеми, управление и поддръжка на имоти, магазини, търговски и офис площи, ново строителство.

Агенция за недвижими имоти "Мира" предлага Покупко-продажби на недвижими имоти; Консултантски услуги; Отдаване под наем; Строителство. Нашата цел е да предложим пълно обслужване на своите клиенти. Едноименият собственик на агенция за недвижими имоти "Мира" е сред водещите специалисти.

Бургас
През 2004, фирмата бе преименувана в „Иззида” ЕООД. Вече 22 години фирмата инвестира и изпълнява проекти свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане, вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти.

Велинград
Агенция за недвижими имоти Здравец град Велинград е на пазара от 2005 г. Създаването й е в отговор на вече засиленото по това време търсене на имоти във гр.Велинград и околностите яз.Батак, яз.Доспат, Юндола и др. както и изискването на купувачит за коректен и сигурен партньор.

София
НОКЕР е фирма, специализирана в поддръжката и управлението на общи и прилежащи части на жилищни сгради, жилищни комплекси от затворен тип. Качествената работа, коректността и доброто обслужване на нашите клиенти са неизменна част от нашата професия и ежедневие.

Продажба и наем на недвижими имоти


Пазар на недвижими имоти в страната е изключително динамичен и последните няколко години имаше своите добри и лоши моменти. Бума на строителство произлезе от все повечето навлизащи хора в големите градове за сметка на обезлюдяване на малките населени места.

Все по-голямото търсене на имоти определи и покачването на цената на недвижимите имоти. В днешно време обаче избора на закупуване или вземане под наем на имот не опира само до цената му, но и от редица други фактори. Трябва да се преценят възможностите и характеристиката на самата сграда, дали избрания квартал отговаря на изискванията относно детски градини, училища, медицински заведения, места за хранене, спортуване и други. В предвид многообразието от фактори най-добрите препоръки са да използвате услугите на брокер на недвижими имоти за да направите обоснован и точен избор. Посредникът по продажби и наеми на имоти ще вземе под внимание всички ваши изисквания и ще подбере за вас оферти които биха били интересни за вас. Той ще се погрижи след това за всички документални неща с които може да се сблъскате при покупка или наем на имот. Насладете се на почивката си или се отдайте на работата си и оставете грижите за намиране на новият Ви дом в ръцете на водещите брокери за недвижими имоти.


Агенция за недвижими имоти , Имоти от собственика , Недвижими имоти - наеми , Отдаване под наем на халета , Офиси - продажба и отдаване под наем , Продажба на имоти без посредник , Търговия с Недвижими имоти
Прочети повече
Затвори

Партньори