Охранителни услуги в населено място Пловдив

Областни градове ×

Пловдив
Фирма "Гелев Евг" ЕООД предлага на своите клиенти: монтаж на сигнално-охранителна техника, видеонаблюдение, пожароизвестяване; контрол на достъп; СОТ и физическа охрана на заведения. Осигурява 24 часова поддръжка и сервиз на охранителната техника.

Охранителна дейност и монтаж на охранителна техника.

Пловдив
"АЛФА - 2000" ООД град Пловдив. Изработване на концепция за сигурност, физическа и техническа охрана, изграждане и обслужване на системи за СОТ, видео наблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа, инкасо, лична охрана на физически лица и др., което я

Охранителна дейност.

Фирма «SG GROUP» предлага пълна гама от системи за сигурност, съчетани в оптимални решения, проектирани съобразно специфичните потребности, и

Пловдив
Цялостна защита на жилища, входове на блокове, административни и обществени сгради и др

Security-global е компания с традиции в областта на охраната и сигурността.Фирмата разполага с надеждно организационно техническо оборудване с централизирана система за наблюдение и охрана на обекти оборудвани със системи за сигурност и реакция от автопатрули за проверка на сигналите.

Пловдив
Охранителна дейност. Охрана на имущество на физически и юридически лица. Сигнално-охранителни и пожароизвестителни средства, контрол на достъп, видеонаблюдение и заснемане.

Лицензиран оценител:машини и съоръжения. Изработка на ДДС фактури, бланки на химизирана хартия експресно- поръчка по телефон или емайл.

Охранителни услуги в населено място Пловдив


Прочети повече
Затвори