Фотографски Услуги в населено място Пловдив

Областни градове Градове ×

ие ще пресъздадем Вашето щастие, ще ви помогнем да го покажете пред всички обичани от Вас хора внай-хубавия и очакван ден в живота Ви - денят на Вашата сватба, парти, кетъринг, рожден ден, фирмен купон.

Дигитал студио предлага: видеозаснемане; реализация на филмови продукти за домашно и професионално ползване. Представямe на Вашето внимание възможност за видео и фотозаснемане на вашите тържествени и празнични моменти, създаване на домашни видеоклипове, филми и фотографии.

Ние от ФОТО И ВИДЕО СТУДИО ШОКОЛАД знаем колко сложен и дълъг процес е избора на отделните елементи за един празник и за да Ви улесним в орга

Пловдив
Аз съм Кирил Канев. Живея в град Пловдив. Работя като фотограф на свободна практика. Лично за мен, да бъдеш фотограф, означава да си креативен. Творчески свободен от клишетата във фотографията и винаги да си отворен за нови и забавни експерименти.

Пловдив
Дизайн, предпечат, цифрова фотогра

Пловдив
"SkyviewU България" - професионална въздушна фотография и видео, базирана в Пловдив

Пловдив
Фотография - проявяване на снимки и филми.

Фотографски услуги; Сватбена фотография; Сватбена фотосесия; Детска фотосесия; Семейна фотосесия; Продуктова фотография; Въздушна фотография; Дрон фотография

Пловдив
фотограф на свободна практика

Фото студио Марияна Броняр Фотографо се занимава с заснемане на рождени дни,кръщенета,детски фотосесии,коледни фотосесии,детска фотография,фотосесии за големи,заснемане на всякакъв вид тържества,различни и нестандартни декори,костюми и аксесоари за снимки и др.