Областни градове ×

Вал Експерт ЕООД е фирма с изключително богат опит, която развива дейността си в различни направления. Фирмата е със седалище в гр. Бургас и предлага оценителска дейност, консултации при сключване на сделки с недвижими имоти и много други.

Бургас
Фирма "ИВПО" ЕООД е лидер в Област Бургас в консултирането по системи за управление на безопасността на хранителните продукти, като от пет години работим с фирми, чиито бизнес е свързан с производството и/или приготвянето на храни (в това число ресторанти, заведения за бързо хранене,

Техническа диагностика Бургас предлага безразрушителен и разрушителен контрол на метали и метални съоръжения, вибродиагностика на машини, акустико-емисионен контрол, метрологичен контрол, технически експертизи и оценка на остатъчен ресурс.

Пътно проектиране, комуникационни решения, проекти за организация на движението, временна организация на движението, инвестиционни и прединвестиционни инфраструктурни проекти.

Кайзен Консулт Инженеринг ЕООД предлага бизнес и управленско консултиране. Консултиране при разработване, внедряване, поддържане и усъвършенстване на Системи за управление на качеството. Системата за производствен контрол включва изискванията за определяне на отговорностите в една

ММ Консулт ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, с основен предмет на дейност: извършване на независим финансов одит и предоставяне на специализирани счетоводни и консултантски услуги. Персонала на фирмата се състои от екип висококвалифицирани специалисти.

Консултантска агенция "Аликорн - Консулт" - подбор и оценка на персонал; бизнес обучения; медиация и посредничество при конфликти; организанизационно и управленско консултиране; психологическо консултиране и психотерапия.

Бургас
СД КОНВО е фирма, занимаваща се с консултантска и проектантска дейност в областта на екологията и опазването на околната среда вече повече от 20 години. Ние сме екип от висококвалифицирани и опитни специалисти.

БГ Риълти Навигатор ООД е агенция за недвижими имоти, създадена в град Бургас с амбициозен екип и динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги и правното обслужване.Ние предлагаме на своите клиенти пълен обем консултации

Бургас
Проектиране и изпълнение до ключ на интериорни и екстериорни оформления и обзавеждане на хотели, ресторанти, търговски обекти, обществени сгради, офиси и жилища. Трииэмерна визуализация на идейни проекти на сгради, градска среда, интериори и др. Дизайн

Консултантски Услуги в населено място Бургас


Прочети повече
Затвори