Областни градове

Изработка на метални конструкции и огради, стълбищни и терасни парапети, свещници и цветарници от ковано желязо. Предлага конкурентни цени и качествено изпълнение в срок на зададените поръчки.

Дружеството е регистрирано с Решение №1485/30.06.2004г., том 4289, том 107, стр.115, ф.д. №467 от 2004г. на Русенския окръжен съд с основен предмет на дейност – търговия на едро с отпадъци и скрап. От началото на 2005г. дружеството е лицензирано за

Фирма М. В. Ломоносов ООД се намира в град Плевен, Западна индустриална зона. Специализирана е в производството на богат асортимент от

Проектиране и изработка на цветарници от ковано желязо.

Ковано желязо-производство и търговия с елементи и готови изделия.

"СТУДИО ГЛАСС - ДИВА" ЕООД е център за ковано желязо - парапети, огради, врати, решетки, навеси, цветарници, която разработва колекции от желязо, които да удовлетворят вкуса и на най-взискателния клиент.

Ковано желязо - ръчна изработка, мебели за дома и градината. Нестандартни решения. Европейски стил. Фирмата работи по-свои идеи и по проекти на клиента. Разполага с производствена база, магазини, квалифициран екип и транспорт.

Ние сме ковашки род с традиции и опит повече от 350 години в Ковашкия занаят. Притежаваме собсвена база 2000 кв./м, съоръжения и материaли. Произвеждаме: Истински, Оригинални изделия - огради, порти, легла, парапети и още много др. Ковано Желязо от

Произвежда изделия от ковано желязо, врати, огради, парапети, мебели и аксес

ЕТ Макси Стил извършва проектиране, изработка и монтаж на метални изделия с нестандартни и стандартни модели: метални халета,метални навеси,метални огради,метални парапети,метални врати,метални решетки,метални стълби,козирки,камини.

Ковано желязо от Кийтроникс, Произодител на изделия от ковано желязо, Производител на изделия и елементи от ковано желязо в България с изключително високо качество. Кийтроникс предлага ковано желязо в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Благоевград и др.

Изработва врати, парапети, огради и др. от ковано желязо.

Фирма "Ренко БГ" предлага изработка, монтаж и демонтаж на метални гаражни врати и огради, навеси, стълбищни и терасни парапети, изделия от ковано желязо. Декоративни и охранителни решетки, градински арки, беседки. Изработка на билбордове.

Фирмата е специализирана в проектиране и изработка на изделия от ковано желязо, метал - метални конструкции, парапети, огради, халета, портални врати, стълбища, билбордове и др.

ГТС Метали ЕООД предлага на своите клиенти проектиране, изработка, монтиране, заваряване на метални конструкции и изделия от желязо, стомана, инокс, алуминий, месинг. Стълбища, парапети, носещи конструкции, вити стълбища, осветителни тела, тенти, огради.

Фирма Булфреш ЕООД се занимава с прoизводство и монтаж на изделия от ковано желязо.

Апостолов и синове НС ЕООД - произвежда изделия от метал и ковано желязо. Изработване на парапети, врати, огради, решетки, сенници и други.

Хефест - Пловдив ООД - пълна гама ковано желязо; внос и производство.

Метални изделия, конструкции и профили

Фирмата изработва всички видове изделия от ковано желязо. Работим по каталог, по Ваш модел или по специално изготвен за Вас проект. Кованото желязо е чудесен избор за обзавеждане на Вашата градина, дом, ресторант или хотел. Негови неоспорими предимства са дългият му живот, здравината и изящните форми, които могат да бъдат постигнати чрез изковаването на желязото.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?