Машини, Машиностроене в населено място Велико Търново

Областни градове Градове ×

Велико Търново
Елтрон ЕООД от гр. Велико Търново е официалният вносител на италианските помпи за пръскачки Аннови Ревербери. За да задоволяваме все по-пълно нуждите на българските фермери, ние предлагаме богат набор от компоненти за пръскачки, като например филтри за пръскачки, дюзи за пръскачки,

Велико Търново
Фирма ЕТ СТОРУМ - С. КЮЧУКОВ е официален представител на HUSQVARNA за Велико Търново и района. Осигуряват доставка и сервиз - гаранционен и извънгаранционен. Фирмата извършва тази дейност от 15 години.

Велико Търново
Ексклузивен представител и сервиз за България на: - VEMAG - вакуум пълначни автомати - Karl Schnell - микрокутери, бъркалки, гилотини - SCHRODER - енжектори, тумблери, шункови преси - FESSMANN - варило - пушилни камери, сушилни - FREUND -

Велико Търново
Фирма НИКОМ - М ЕООД се занимава с продажба на зърнокомбайни, трактори и прикачен инвентар. Нови и втора употреба. - Резервни части за зърнокомбайни и трактори Клаас, Джон Деер, Кейс, Ню Холанд; - Сервиз на зърнокомбайни и трактори.

Велико Търново
Бетонко предлага механизация под наем включително: багери, къртачи, булдозери, самосвали и бетонов

Велико Търново
Метални изделия, конструкции и профили

Велико Търново
Продава мини каменотрошачка подходяща за едро смилане на шамот, каменна сол и други. Мощност 3кв.тегло 120кг., производителност 1т. на час с резервни части - 4200лв.

Велико Търново
Фирма "Джолев" предлага трактори Кубота, Янмар, Исеки, Мицубиши, Шибаура и Хиномото от 12 до 25 к.с., първо качество, изключително запазени, които по принцип са предназначени главно за износ в Западна Европа и САЩ. Тракторите са предназначени за малките и

Велико Търново
Фотосепараторите са уникално иновационно оборудване - високоверни апарати, предназначени за електронно оптическа сортировка на насипни продукти: сортиране на насипни продукти - семена, ядки, пласмаси, соли и други селскостопански и промишлени продукти.

Велико Търново
Изработка на вибрационни и виброударни машини на основа на електромагнитен, електродинамчен и механичен принцип с полезен товар за вибриране от 1 кг. до 1000 кг.