Машини, Машиностроене в населено място Асеновград

Областни градове Градове Населени мяста ×

Асеновград
Фирмата е създадена през 1993г, с доказан дългогодишен опит в производството на машини и съоръжения за преработка на пластмаси.Нашите екструдерните линии за фолии и тръби, са добре познати както в България, така и в чужбина.

Хидравлика - Преспа Вълчев СД се занимава с ремонт, поддръжка и профилактика на С производството на хидравлични филтри; хидравлични брадви и хидравлични маркучи. Както и с рециклиране и ремонт на мотокари.

Асеновград
ДИКЕНД-91 ЕООД произвежда всички видове тави и форми за хлебопроизводството и сладкарството. Изделията се изработват по индивидуален проект и размер на клиента. Фирмата работи с медна, месингова, алуминиева, неръждаема и СВ ламарина.

Асеновград
ФИРМА ТРОН 67 ЕООД е специализирана в балиращи преси за меки отпадъци от полиетилен хартия, пластмасови бутилки и опаковки. Фирмата предлага и рециклиращи машини за полимерни отпадъци.

ЕТ Геум-Величко Йорданов е с основна дейност търговия с металорежещи и заваръчни инструменти.

Асеновград
Производител на: редуктори и мотор редуктори, нестандартни задвижвания, помпи за гъсти течности, резервни части. Фирмата развива своята дейност от 1995 година. Основно оперира на българския пазар, но част от производството се пласира и навън. Предлагаме и Гама вълнови мотор-редуктори за

ремонт на различни видове български и вносни металорежещи и металообработващи машини.

Асеновград
Дейноста на фирмата е свързана с търговия на едро и дребно:Електроинструменти-дистрибутор на марки AL-KO, BOSCH, GRAPHITE, RAIDER, METABO, RTR, SPARKY, MAKITA, HONDA, MITSUBISHI, RTRMAX Склада разполага с голям избор от ъглшлайфи,бормашини,електрически

Асеновград
Изработка на детайли и резервни части с CNC(ЦПУ) машини с чертеж или мостра на клиента. Гарантирано качество. Габаритни размери на детайлите от Ф10 до Ф400 и дължина до 1000 мм. Фирмата разполага и с универсален струг и фреза.

Асеновград
Производство на машини и доставка на резервни части за въгледобивната, каменообработващата, рудодобивната, селскостопанската и хранително - вкусовата промишленост.