Областни градове Градове ×

Ню Солар Технолоджис се специализира в производството на слънчеви колектори от върхов клас. Нашата компания е основана и управлявана от хора с богат опит в оползотваряването на слънчевата енергия за топлинни приложения. Ние предлагаме нашите продукти под собствена търговска марка.

Фирма Хай Груп ООД Шумен е специализирана във внос, дистрибуция и монтаж на слънчеви системи за топла вода от Китай. Асортимента включва термосифонни системи без и под налягане, слънчеви вакуумно-тръбни колектори, бойлери със серпентина както части и аксесоари за тях.

Предмет на дейност на Енергоснабдяване са специализирани услуги в областите на енергийното производство, разпределението на енергии, енергийната ефективност и свързаните с това изграждане, въвеждане в експлоатация, ремонт и поддръжка, и рехабилитация на енергийни инфраструктури.

Шумен
Производство и монтаж на вакуум-тръбни слънчеви и отоплителни инсталации. Гаранционна подръжка и след гаранционен сервиз и профилактика на обектите.

Фирмата е с повече от 10 годишен стаж, като основните дейности са строителство ( в т.ч. груб строеж, довършителни работи, В и К, ОВ, ел. инсталации, топло и хидроизолации и др.), изготвяне и монтаж на метални конструкции, както и мебелна дейност, в която

Шумен
Ние предлагаме малки вятърни генератори HUMMER с мощности - 350W, 500W, 1000W, 2000W, 5000W и 10000W. Те са подходящи за наповяване, отопление, осветление и създаване на комфорт и сигурност на места трудно достъпни за НЕК. Малките вятърни генератори

Енергийна Ефективност в населено място Шумен
Прочети повече
Затвори