Ню Солар Технолоджис | Слънчеви Колектори Отопление и Вентилация

Ню Солар Технолоджис - Вижте още

Ню Солар Технолоджис

Ню Солар Технолоджис се специализира в производството на слънчеви колектори от върхов клас. Нашата компания е основана и управлявана от хора с богат опит в оползотваряването на слънчевата енергия за топлинни приложения. Ние предлагаме нашите продукти под собствена търговска марка.
Шумен, бул. Велики Преслав 9 /офис / и бул.Мадара 48 /СКЛАД /

 
Ню Солар Технолоджис

Ню Солар Технолоджис се специализира в производството на слънчеви колектори от върхов клас.

Нашата компания е основана и управлявана от хора с богат опит в оползотваряването на слънчевата енергия за топлинни приложения.

Ние предлагаме нашите продукти под собствена търговска марка - Foreversol - на българския пазар, но също така и доставяме на OEM партньори, индустриални клиенти, търговски вериги и други, които също разпространяват слънчевите технологии, но под тяхна собствена търговска марка.

 
Слънчеви колектори - VTC сериите представляват върховия инженеринг oт пазара на слънчеви колектори. Без значение от местоположението - снежно или ветровито, дори и на места без добра слънчева радиация - VTC сериите са проектирани да работят в екстремни условия и могат да се справят с всякакви ситуации, които за други колектори биха били трудни или дори невъзможни.
Ню Солар Технолоджис
Модели Слънчеви Колектори
 
Ню Солар Технолоджис

Най-добрите резултати от слънчевите системи могат да бъдат постигнати с използването на най-добрите продукти, разбира се. Затова и ние разработихме два модела интелигентни соларни управления прецизни като швейцарски часовник.

Те просто знаят кога най-точно да изпратят сигнал до помпената група, за да може Вие да получите възможно най-голямото количество топлина от Вашите колектори. Това Ви помага да спестите допълнително пари, осигурявайки максимално ефективна работа на Вашата слънчева система.

Истински ефективна работа за Вашата система е резултатът, който получавате когато Foreversol VTC слънчевите колектори работят ръка за ръка със SDC соларните управления.

Модели Управления
 

Ние имаме ясна представа за бъдещето на енергийните пазари и затова непрестанно инвестираме в проучването и разработката на нашите продукти, както и на нови слънчево-термични решения.

Благодарение на нашия екип по разработки, съставен от млади специалисти с освободено и нестандартно мислене и по-възрастни такива с богат опит в сферата, ние комбинираме нови идеи с вече добре утвърдили се такива и създаваме нови иновативни и практически решения за соларната индустрия.

Само по този начин ние можем винаги да бъдем добре подготвени за растящите нужди и конкуренция на пазара на слънчеви технологии и нашите партньори са също добро подготвени заедно с нас.

 

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?