Ню Солар Технолоджис | Слънчеви Колектори Отопление и Вентилация

Ню Солар Технолоджис - Вижте още

Ню Солар Технолоджис

Ню Солар Технолоджис се специализира в производството на слънчеви колектори от върхов клас. Нашата компания е основана и управлявана от хора с богат опит в оползотваряването на слънчевата енергия за топлинни приложения. Ние предлагаме нашите продукти под собствена търговска марка.
Ню Солар ТехнолоджисНю Солар ТехнолоджисНю Солар Технолоджис


Ню Солар Технолоджис е специализирана в разработката и внедряването на енергоспестяващи технологии, които прилага в своята дейност:

  • Слънчеви и фотоволтаични инсталации
  • Енергоспестяващи технологии за отопление, вентилация и климатизация
  • Строителство на съвременни сгради и съоръжения
  • Фирмата работи в България и чужбина, най - много изпълнени обекти има на територията на Шумен, Варна, Каспичан, Нови Пазар, Велики Преслав, Плиска, Провадия.


Ню Солар Технолоджис
Сервиз:

Ню Солар Технолоджис предлага не само ексклузивни продукти на своите клиенти, но също така и изключителен гаранционен и след-гаранционен сервиз.

Ние се стремим с всички сили да удоволетворяваме максимално клиентите си и вярваме, че истинското качество не се изразява в това просто да продаваш страхотни продукти, а в това как се отнасяш с клиентите си след като вече са заплатили.

Нашият висококвалифициран отдел по поддръжка е винаги близо до Вас. Можете да се свържете с нас всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа.

Разчитайте на нас, гарантирано!

Ню Солар Технолоджис

Гаранция:

За още по-огромното задоволение на клиента, всички колектори Foreversol вървят с 5-годишна гаранция за дефекти при изработката и материалите. По този начин, Вие вместо да се притеснявате за Вашата покупка, можете да си вземете един топъл соларен душ.

www.foreversol.com