Областни градове Градове ×

Ремонт, техническо обслужване, доставка, монтаж, консултация, инженеринг, проектиране на комплексно оборудване за товаро-разтоварна техника (товаро-разтоварни терминали), пунктове за разтоварване на камиони, производство на утвърдени европейски производители.

Проектантско бюро Герудика е основано през 1990 г. в град Пловдив. Ръководители на дружеството са Георги Ахрянов и инж. Румяна Ахрянова. Основен предмет на дейността е проектиране на жилищни, обществени и промишлени сгради, технически и инвеститорски контрол, изготвяне на техническо

Аквапроект ЕООД е фирма с богат опит в проектирането на ВиК мрежи и съоръжения на промишлени, обществени и жилищни обекти.

Пловдив
Проарх ЕООД е създадена 1991 година. Работи в областта на пpoeктиpaнeто и пpoyчвaнe нa cгpaди и cъopъжeния, ycтpoйcтвeнo плaниpaнe и кoнcyлтaнтcки ycлyги в oблacттa нa инвecтициoннoтo пpoeктиpaнe. Гpaдoycтpoйcтвo - пpoeктиpaнe и изгpaждaнe нa eкcтepиopи и гpaдcкa cpeдa.

Проектиране на еднифамилни и многофамилни жилищни сгради, обществени и промишлени сгради, конструктивни становища, становища за огради, ПБЗ, ПУСО и др.

БАУСТАТИК ЕООД предлага: проектиране и инвеститорски контрол на жилищни, административни, промишлени, хотелски, вилни и военни сгради от всички категории по чл.137 от ЗУТ; обследване, оценка и усилване на съществуващи сгради и съоръжения от всички категории по чл.137 от ЗУТ. ; изготвяне

Проектиране в населено място Пловдив
Прочети повече
Затвори

Партньори