Областни градове ×

Варна
Внос и дистрибуция на оптически изделия - рамки, слънчеви очила, оптически лещи, разтвори за лещи, оптически машини, аксесоари. От основаването на ЮНИГЛАС през 1992 г. до днес, фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане.

Оптика “Катрин” се занимава с продажба на едро и дребно на територията на гр. Варна. Предлага на своите клиенти богат асортимент от продукти и услуги: Слънчеви очила, Диоптрични рамки, Скиорски маски, Апаратура и оборудване за оптични магазини, Лещи и разтвори.

Варна
Фирмата притежава марките "ARSIS","GIOVANNI BROS.","SANDRO CARSETTI", "GRAFFITO". Предлага голямо разнообразие от слънчеви очила ,корекционни рамки и аксесоари.Търси представители за страната и чужбина.

Днес много малко хора имат щастието да са с перфектно зрение без помощта на очила или контактни лещи. Бихте ли желали да виждате от момента, в който се събуждате, или да участвате в спортни дейности като плуване, гмуркане или голф, без да бъдете ограни

Търговия на дребно със златна и сребърна бижутерия, очила и часовници.

Очила в населено място Варна
Прочети повече
Затвори

Партньори