Областни градове Градове ×

Разработване, производство и сервиз на електронни везни, информационни управляващи системи.

ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ ООД е създадена през 1991 година. Започва своята търговска дейност с продажба на маркиращи клещи, етикети, резервни части за кари и сервизна дейност.

Продажби и сервиз: устройства с фискална памет (касови апарати и фискални принтери), електронни везни, скенери за бар-код и принтери

МАРИО КОМПОНЕНТИ ЕООД е основана през 1995 год. с основен предмет на дейност - доставка на електронни компоненти и оборудване по заявка. Фирмата има дългогодишни партньорски взаимоотношения с водещи европейски фирми за каталожна търговия в областта на

Разработка и производство на прибори и средства за контрол, в т.ч. електронни везни, теглоизмервателни устройства и дозиращи системи.

Варна
Разработка и производство на системи и прибори за автоматизация нивомери, сигнализатори, регулатори, релета за време, микропроцесорни контролери.

поддържане и ремонт на канцеларска, счетоводна и електронноизчислителна техника

Продажба и сервиз на касови апарати, фискални системи, електронни везни. Изгодни сервизни договори за касов апарат. МИКРОСИСТЕМИ е производител на Кранови везни с дистанционно управление. Кранова везна с 3 години гаранция.

Електронноизчислителна техника

Търговия с манометри ,термометри, набивки, термодвойки КИП и А ,измервателна те

Партньори