Областни градове Градове ×

Д-р Карина Граматикова е общопрактикуващ лекар в град Варна. Тя е с дългогодишен опит в областта на медицината. Като общо практикуващ лекар, д-р Карина Граматикова ще извърши нужните клинични прегледи, поставяне на точна диагноза, назначаване на индивидуална терапия и проследяване.

Д-р Бойка Тунчева е общо практикуващ лекар в град Варна. Д-р Бойка Тунчева е семеен лекар в град Варна с многогодишен опит. В грижата за своите малки и възрастни пациенти тя прилага методите на традиционната медицина и на хомеопатията. Д-р Тунчева записва нови пациенти.

От 1994 г. работя в Курортна поликлиника, а от 2000 г. като общопрактикуващ лекар вече в ДКЦ ”Чайка” ЕООД. Моите приоритети са насочени основно към профилактичните прегледи, защото са в основата на борбата с рака и другите социално значими заболявания. Работя с хронично болни.

Доктор Лилия Пантева е общопрактикуващ лекар с дългогодишен опит в областта на медицината. Д-р Лилия Пантева извършва профилактични прегледи и при нужда, по своя преценка пренасочва пациента към съответния специалист според симптомите на предполагаемото заболяване. Д-р Лилия Пантева има

Д-р Георги Граматиков е лекар по обща медицина.Приема пациентите си в кабинета в град Варна,ул Царевец 55 ,както следва: Понеделник, сряда и петък -15-18 часа .Вторник и четвъртък - 8:30-13:00 часа.Работи съвместно с Д-р Карина Граматикова.

Доктор Галя Зидарова е личен и семеен лекар, специалист по детски болести в град Варна.

Д-р Диана Павлова специализира в областта на детските болести и алергологията.Профилактичните прегледи са задължителни за правилното физическо развитие на вашето дете. Д-р Павлова предлага: Лечение на заболявания на дихателните пътища, Лечение на чревни инфекции, Лечение на въздушно

Д-р Ягна Колешанова е опитен общопрактикуващ лекар в град Варна. Извършва медицински прегледи на адрес гр. Варна, бул.Република, МК Младост, ет.3, каб.313. Д-р Ягна Колешанова извършва прегледи, диагностика и лечение на редица заболявания, както и следните медициски услуги:

Д-р Гарине Арам Багдасарян е общопрактикуващ лекар Варна. Д-р Багдасарян подхожда с внимание към всеки свой пациент. Притежава богат опит в областта на общата медицина.

Варна
Провежда индивидуална аналитична психотерапия с модерни съвременни методи за поддържане на душевното здраве и коригира временен дискомфорт. Помага за бързо преодоляване на депресивни състояния. Занимава се с психодиагностика и психологични профили.

Общопрактикуващи Лекари в населено място Варна
Прочети повече
Затвори