Областни градове Градове Населени мяста ×


Пловдив
Нобела ЕООД предлага професионални машини за рязане на гранитогрес и керамика, мрамор, гранит, гнайс, диамантени дискове, инструменти и аксесоари за полагане на настилки и облицовки. Машини за рязане на гранитогрес, диамантени дискове Нобела, диамантени дискове за рязане на гранит.

Пловдив
Монтажууд предлага на своите клиенти изработка по поръчка на всичко от дърво в съчетание с изкуство, декорации в интериора и екстериора! С дългогодишния си опит и практика фирма „Монтажууд“ ООД е производител на висококачествени продукти от естествено дърво.

Пловдив
Основана през 1999 г. със 100% частен капитал, Филкаб АД бързо се утвърди като търсен и необходим пазарен посредник.В годините на своето развитие фирмата се налага със своята коректност, ангажираност и отговорност към всеки един партньор. Наши дългогодишни клиенти са дружествата и фирми

Пловдив
Фирмата предлага реклама, билборди, калкани, широкоформатен печат, ди

Диамантени тръби за Желязобетон/боркорони/, диамантени инструменти от висока технология. Рециклаж - Възможност, която не е за изпускане! Производство, Бързина, Ефективност.

Пловдив
Търговия с крепежни елементи.

Електроннии и ръчни машини и инструменти за строителството, строителна х

Пловдив
Собственик на магазин ЦВЕТНА МАНИЯ в град Пловдив на колелото на Панаира. Продажба на богата гама лаково-бояджийски и COLOR CREATIVE инструменти за строителството на водещата немска фирма EXPERT COLOR. Над 2000 цвята латексови, блажни бои и мазилки с

Пловдив
СТРОИТЕЛЕН СУПЕРМАРКЕТ ДАНИ - 95 ЕООД предлага богат асортимент на строителни материали и системи на конкурентни цени

Пловдив
Произвежда: Дървообработващи машини, мобилни хоризонтални гатери, заточващи машини и чапразило, фуражомелки, чукове, сита. По поръчка и в наличност. Струго - фрезови услуги.


Ръчни инструменти в населено място Пловдив
Прочети повече
Затвори