Областни градове Градове Населени мяста ×


Пловдив
Внос, доставка и търговия с хидравлични, пневматични части, линейни задвижвания и вакуумни изделия.Глобално и локално присъствие: Комплексни решения за всеки клиент: Където и да се нуждаете от нас, ние ще Ви помогнем да намерите най-ефективното индивидуално решение за вас.

ТЕХНОКОНСТРУКТ е в този бранш от 2001г. Започнахме с две машини, като постепенно събрахме автопарк от 14 машини. Работим с едни от най големите фирми в строителството. Разполагаме със самоходна хидравлична платформа - марка Grove модел AMZ 51 XT.

Монтаж, ремонт и сервизна поддръжка на мостови и козлови кранове. Монтаж на радиоуправление. Представител за България на HBC-radiomatic - Германия. Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Представител за България на FELS-Франция касетачно токозахранващи.

Пловдив
ВАРУМ Р ЕООД е дъщерна фирма на ВАРУМ ООД, която е създадена през 1994 г. Фирмата си сътрудничи успешно с утвърдени фирми от Италия, Австрия, Германия и Франция. Официален дистрибутор на NORGREN Pneumatics. Варум-Р ЕООД е дъщерна фирма на ВАРУМ ООД, която е създадена през 1994 г.

Пловдив
ВАТ ЕЛЕКТРО се занимава с разработка, производство, монтаж и ремонт на ел. инсталации за елeктрокари и мотокари.

Ремонт, техническо обслужване, доставка, монтаж, консултация, инженеринг, проектиране на комплексно оборудване за товаро-разтоварна техника (товаро-разтоварни терминали), пунктове за разтоварване на камиони, производство на утвърдени европейски производители.

Пловдив
Двигатели за въздушни компресори 4ВМ10-100/8 и 2ВМ10-50/8 - СДК2-17-26-12К/ 630квт ,500об. - СДК2-16-24-12К/ 320квт ,500об. Ел. контактни маномети ЕКМ-1У; 0-10 ат.,0-6 ат.,0-2,5 ат. Контактори ел. магнитни КТ6053 / 630А ,380V.

Нормализирани елементи за щанци и шприцформи изхвъргачи поансони в цялата им гама, както и по чертежи на клиента пружини и полиуретанови,тапи ,щуцери,байонети,водещи колонкии и втулки,конусни щифтове,сепаратори,пакети. Фирмата е директен вносители

Фирма "Хидравлик" ЕООД - гр.Пловдив се занимава с: производство и окомплектовка на хидравлични маркучи с накрайници; внос и продажба на промишлени маркучи; въздуховоди за прах и дървени стърготини; тръбни свързващи елементи - тип "Ерме&

Официален представител и оторизиран сервиз на LINDE HYDRAULICS за България.Продажба на нови хидравлични помпи, хидравлични мотори, резервни части и електроника на цялата гама производство на LINDE HYDRAULICS.


Партньори