Областни градове

Шумен
Фирмата е вносител на мебелен обков и аксесоари за мебели. МДФ профили, панели - AGT, механизми за плъзгащи врати - MEPA, мебелни крака, дръжки, панти, кантове и много други елементи използвани в мебелното производство.Фирмата е представител за Шумен на марките TEKA и PYRAMIS -за комплексно обзавеждане на кухня и мивки fat.

Пловдив
СТЕНЛИ е българската марка за прежди , предназначени за ръчно и машинно плетене , произведени от фирма СТАТЕКС ООД, Пловдив , България.

Богдан (Област Пловдив)
"Деймиан-94" ЕООД e регистрирана през 2008г. Специализирана в производството на ротационни детайли за машиностроенето, оптиката, тела и адaптори за диамантени инструменти, както и детайли по чертеж или мостра на клиента на стругове с ЦПУ /FANUC-6/.

ДДД лицензирана фирма. Унищожаване на хлебарки с качествени препарати срещу хлебарки, бълхи, мравки, комари, обработки срещу мухи, оси,стършели, дървеници, кърлежи, молци и борба с вредни гризачи - дератизация на плъхове, мишки, къртици, съсели, и др. вредители.

Група "Португалия корк" е най-големият в света производител на коркови тапи. За улеснение на своите основни клиенти - производителите на вино и високоалкохолни напитки, дружеството доставя и предлага богат асортимент от материали необходими при

Бургас
Директен внос на машини от Турция и Китай за производство на мебели . МЕБЕЛЕН ОБКОВ. МАТРАЦИ и др. Директен вносител на машини Нови и Употребявани - кантираща, циркуляр, многошпинделна пробивна машина

Пожарево (Софийска област)
Ландшафтна архитектура. Професионално озеленяване, поддържане на градини, консултации, изграждане на поливни системи, декоративна растителност, дървени къщи, дървени конструкции, настилки.

Архитектура, проектиране, интериор и двор

София
Геодезически услуги: заснемане, трасиране, вертикални планировки, кадастър и регулация, изработване скици, схеми и др.

Трявна
www.parfumsbg.com интернет магазин за оригинална маркова парфюмерия и козметика с асортимент повече от 5000 парфюма и тестери още 7000 артикула. Гарантирано качество на предлаганите продукти. Безплатна доставка

Козметика за домашни любимциПрочети повече
Затвори

Партньори