Областни градове

София
ССГ ЕООД внос и търговия със строителна химия и крепежни елементи. Чешки крепежни елементи, Високоякостни болтове, гайки, шайби по DIN, ISO, придружени с необходимите сертификати и клас на якост, Винтове за дограма, винтове за дърво, винтове за гипсокарто

Хасково
ВИП ЕООД е една от водещите фирми занимаващи се с внос и знос на бяла пясъчна мида донакс и венус галина морска,сладководна риба,морски деликатеси двучерупчести мекотили.

Строителство на сгради. Фирмата работи на пазара на строителството и предлага на своите клиенти перфектно съотношение цена/качество на строителните услуги.

Професионален бизнес IT outsourcing - изграждане на web приложения и услуги, комплексен графичен и web дизайн, квалифицирана поддръжка на информационни системи и масиви, оптимизация на онлайн присъствието, интеграция на бази данни и Интранет мрежи,

Асеновград
ЕТ "Георги Сивков" е българска фирма, специализирана в производството на ризи. Предлага широк асортимент от мъжки ризи съобразени с модните тенденции за сезона, подходящи както за ежедневието, така и за официални събития (сватби, абитуриентски балове

Шумен
Фирмата е вносител на мебелен обков и аксесоари за мебели. МДФ профили, панели - AGT, механизми за плъзгащи врати - MEPA, мебелни крака, дръжки, панти, кантове и много други елементи използвани в мебелното производство.Фирмата е представител за Шумен на марките TEKA и PYRAMIS -за комплексно обзавеждане на кухня и мивки fat.

Пловдив
СТЕНЛИ е българската марка за прежди , предназначени за ръчно и машинно плетене , произведени от фирма СТАТЕКС ООД, Пловдив , България.

Богдан (Област Пловдив)
"Деймиан-94" ЕООД e регистрирана през 2008г. Специализирана в производството на ротационни детайли за машиностроенето, оптиката, тела и адaптори за диамантени инструменти, както и детайли по чертеж или мостра на клиента на стругове с ЦПУ /FANUC-6/.

ДДД лицензирана фирма. Унищожаване на хлебарки с качествени препарати срещу хлебарки, бълхи, мравки, комари, обработки срещу мухи, оси,стършели, дървеници, кърлежи, молци и борба с вредни гризачи - дератизация на плъхове, мишки, къртици, съсели, и др. вредители.

Група "Португалия корк" е най-големият в света производител на коркови тапи. За улеснение на своите основни клиенти - производителите на вино и високоалкохолни напитки, дружеството доставя и предлага богат асортимент от материали необходими при

Козметика за домашни любимциПрочети повече
Затвори

Партньори