Строителство в населено място Благоевград

Областни градове Градове ×

Благоевград
Делта Консулт ВХ се намира в град Благоевград. Ние извършваме дейности и услуги, свързани с строителен и инвестиционен контрол, строителен надзор, съставяне на технически паспорти на сгради и други.

Спа Консулт Инженеринг е българска консултантска и инженерингова фирма с богат опит в областта на консултирането, менижирането, проектирането и изграждането на Спа и Уелнес центрове и Басейни. Ние предлагаме компетентна консултантска и мениджърска помощ доказала своята ефективност и полза.

Хидроресурс ЕООД е с предмет на дейност - сондажи за вода, сондиране и хидрогеложко проучване за студени и термални води до дълбочина 700м в района на област София, област Пловдив и област Благоевград.

Благоевград
"Диана 7" ООД гр. Благоевград е основана през 1990г. като 20 години продължава да бъде лидер в търговията на строителни материали в Югозападна България.Фирмата е основен дистрибутор на: KAI "ХАН АСПАРУХ" АД - гр. Исперих;"ХАН ОМУРТАГ" - гр.Шумен;ROCA - България;"Идеал стандарт" -

Благоевград
Фирмата специалзира в произвоство на декоративни елементи и декорации от гипсокартон. Окачените тавани от гипсокартон намират широко приложение в кухни, холове, бани, халета и складове.

Благоевград
СОКС Бизнес ЕООД е единствената Българска компания с лични офиси в България (Благоевград и София) , Китай - Чонгчинг, както и в САЩ (Ричмонд, Вирджиния). Компанията е напълно Българска инвестиция и е първата по вида си в Китай. През месец Август, 2007

Благоевград
Продажба на апартаменти ново строителство, апартамент, апартаменти, имот, имоти, Благоевград, строителство, жилище, къща, кооперация, продава апартаменти, продажба, н

Проектиране на жилищни сгради, офис сгради и хотели.

Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни, обществени, административни, промишлени сгради и инфраструктурни обекти.

Благоевград
Агенция за недвижими имоти.

Строителство в населено място Благоевград


Прочети повече
Затвори