Раднев РП - Петко Раднев ЕТ  itemprop=

Раднев РП - Петко Раднев ЕТ

Фирмата притежава около 250 пчелни семейства с тенденция в близко време броят им да надхвърли 500 бр. Пчелните семейства са разположени в екологично чист район и от тях се произвежда само пчелен мед.
Сливен, жк. Дружба, бл. 16, вх.А

Фирмата притежава около 250 пчелни семейства с тенденция в близко време броят им да надхвърли 500 бр. Пчелните семейства са разположени в екологично чист район и от тях се произвежда само пчелен мед. Освен с пчеларство фирмата разполага с търговски обект, където предлага на дребно промишлени стоки /трикотаж, конфекция, платове, килими, мокети и др/.

Мнения за Раднев РП - Петко Раднев ЕТ


The company has no review.

Напиши мнение за Раднев РП - Петко Раднев ЕТ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.