Габриела Ив 12 ООД - Вижте още

Габриела Ив 12 ООД

Фирма Габриела Ив 12 ООД е производител на тротоарни плочи, фасадни облицовки, бетонни изделия. Предлагаме качество на добра цена. Ние предлагаме на нашите клиенти тротоарни плочи, бордюри и облицовъчни плочи за под, унипаваж, облицовки за фасада и цокъл. За количества отстъпки.
Каварна, ул. България 4

ЦИТО ЕООДЦИТО ЕООДЦИТО ЕООДЦИТО ЕООДЦИТО ЕООД
Габриела ИВ 12 ООД
ПРОИВОДСТВО НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ, ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ДЕКОРАТИВНА РАЗСТИТЕЛНОСТ
Стомстрой ООД

За нас

В градински център „Габриела”

В градински център „Габриела” ще намерите голямо разнообразие от разсади, семена и луковици за Вашия балкон или градина. Погрижили сме се и да осигурим торове и препарати за тяхната поддръжка.

Градински център „Габриела” разполга с декоративна, иглолистна и широколистна растителност, цъфтящи храсти, тревни смески, както и над 150 вида цъфтящи растения. Освен всичко това градинският център предлга разсадник и озеленяване на дворове и паркове.

Реализираните и поддържани обекти от градински център „Габриела” са многобройни и обхващат градове от цяла България.

Стомстрой ООД

Фирма Стомстрой ООД е специализирана в производството и търговията с бетони изделия изложени на преки атмосферни влияния. Ние предлагаме на нашите клиенти тротоарни плочи, бордюри и облицовъчни плочи за под, унипаваж, облицовки за фасада и цокъл.
ЦИТО ЕООД

Бетонови блокчета с различен размер и форма, бетонови шапки за огради и зидове, решетки за шахти от бетон и други. Изработваме различни по форма изделия с различно приложение.

Продуктите които предлагаме са произведени от висококачествени материали, по съвременна технология. Тротоарните изделия имат добра устойчивост на алкали и солена вода имат постоянен външен вид, който не се променя при различните метеорологични условия.

Качество на добра цена. За количества предлагаме отстъпки.
Стомстрой ООД

www.tzito.business.bg

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?