Лифта Грийн Технолъджи ЕООД - Вижте още

Лифта Грийн Технолъджи ЕООД

ЛИФТА ГРИЙН ТЕХНОЛЪДЖИ ЕООД има за цел да предложи качествени продукти и услуги на своите клиенти.Основната дейност на фирмата е продажба и сервиз на машини и оборудване за дърводобив и дърво преработване. Началото бе поставено през 2010 г.
Марково (Област Пловдив), Стопански двор

Лифта Грийн Технолъджи ЕООДЛифта Грийн Технолъджи ЕООД
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
Машини за рязане и цепене на дърва PALAX(Финландия), дробилки за производство на дървесен чипс JUNKKARI (Финландия), горско стопански лебедки UNIFOREST (Словения), сортиментни ремаркета и кранове FARMA (Швеция/Естония), Многодискови циркуляри и линии за палети SKYWOOD, Внос на употребявани и рециклирани мотокари от Европа.

За нас:

ЛИФТА ГРИЙН ТЕХНОЛЪДЖИ ЕООД има за цел да предложи качествени продукти и услуги на своите клиенти по професионален начин и с внимание към детайлите. Най-ценно за нас е вие, нашите клиенти, да бъдете доволни от съвместната ни работа. И за да постигаме това, ние се стремим да поддържаме високо качество на услугите, да ви консултираме професионално, както и да подбираме за вас най-добрите продукти за спецификата на работа в България.
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
Продукти с доказано световно качество, здравина, лесни за експлоатация и поддръжка, ергономични, безопасни, и съвсем не на последно място, на най-добрите възможни цени. Основната дейност на фирмата е продажба и сервиз на машини и оборудване за дърводобив и дърво преработване. Началото бе поставено през 2010 г., когато направихме първите стъпки като оторизиран дилър на машините за рязане и цепене на дърва PALAX (Финландия), които само за няколко месеца се оформиха като пазарен лидер в този сегмент – позиция, която не отстъпваме и до днес.

Основната причина за това не е единствено добрата цена на продукта, но и самия продукт – здрави, бързи, опростени като устройство, лесни и евтини за поддръжка машини, а като добавим и допълнителното оборудване, което правим на някои от моделите за да се постигне най-добрата ефективност… резултатите са налице.
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
И ние се стремим постоянно да поддържаме нивото и да се вслушваме във вашите препоръки, за да разчитате на най-добрата функционалност за вашата машина.

През изминалите години ние постоянно търсихме други видове техника с подобно съотношение цена-качество, с които да обогатим гамата от предлагани продукти. Към момента част от другите основни продукти, които ЛИФТА ГРИЙН предлага на своите клиенти, са дробилки за производство на дървесен чипс JUNKKARI (Финландия), горско стопански лебедки UNIFOREST (Словения), сортиментни ремаркета и кранове FARMA (Швеция/Естония) и други.

Гледаме на пред с постоянната мисъл за усъвършенстване и за постигане на удовлетвореност у вас – нашите клиенти, и ще се радваме да споделяте с нас вашите препоръки в тази насока.

Продукти:

 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
МАШИНИ ЗА РЯЗАНЕ И ЦЕПЕНЕ НА ДЪРВА

 • Процесори за рязане и цепене на дърва
 • Машини за цепене
 • Циркуляри
 • Опаковане
 

 

ДРОБИЛКИ

 • Дискови дробилки JUNKKARI
 • Стационарни дробилки
 • Laimet винтови дробилки


 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД

 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД

Многодискови циркуляри и линии за палети SKYWOOD

Оборудване за преработване на тънки трупи - линии за производство на дъски за палети, гредарки, многолистови циркуляри и други, произведени според нуждите и изискванията на клиента.

 

Трион за пакети и трупи TEPKEM 84 и TEPKEM 72

МОЩНИЯТ ВЕРИЖЕН ТРИОН ЗА ЦЕЛИ ПАКЕТИ И ГОЛЕМИ ТРУПИ

s
TEPKEM® осигурява достатъчно мощност при рязане.
TEPKEM®Ви дава предимството на мобилността.
TEPKEM® има необходимата СЕ сертификация.
TEPKEM® има защита, която не позволява веригата да тръгне в обратно при обърнати фази.
TEPKEM® е с автоматична система за мазане на веригата, като има сигнализация при ниско ниво на маслото.
TEPKEM® работи на 11 000 об./мин., което осигурява сила, скорост и точност при рязане. Изчислено е, че при тези обороти живота на веригата е по-дълъг. Стоманена конструкция, осигуряваща здравина и дълъг живот на машината.
Вграденият вентилатор охлажда двигателя и изхвърля триците навън.
Стандартният размер на веригата 404-063”/1.6mm Ви дава предимство. Може да се намери във всеки магазин, лесна е за заточване и монтаж.
Има обтяжни ролки от двете страни на шината , които придържат веригата обтегната и права, за да получим необходимата точност при рязане.
На върхът на шината има ограничител, който предпазва шината и веригата да ударят в пода, за да се предотврати потенциална опасност.

 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
ЛЕБЕДКИ И ВЪЖЕНИ ЛИНИИ

 • Горскостопански тракторни лебедки UNIFOREST
 • Ръчно преносима моторна лебедка DOCMA
 • Малки мобилни въжени линии MAXWALD
 • Аксесоари
 

 
СОРТИМЕНТНИ РЕМАРКЕТА С КРАН

 • Сортиментни ремаркета с кран
 • Сортиментни ремаркета
 • Кранове
 • Други
 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД

 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
ГРАЙФЕРИ, РОТАТОРИ, МАНИПУЛАТОРИ

 • Стандартни грайфери (UNIFOREST)
 • Стандартни и специални грайфери (FARMA)
 • Ротатори
 • Тракторни манипулатори
 • Харвестери
 

 
ДРУГИ

 • Транспортни ленти
 • Лентови конвейри
 • Вибро-маси
 • Подаващи маси
 • Специални поръчки
 
Лифта Грийн Технолъджи ЕООД

Услуги:

Основен приоритет на Лифта Грийн Технолъджи е да осигури качествено и бързо техническо обслужване на своите клиенти. Разчитаме професионализмът и опитът на нашите техници и консултанти да Ви спести ценно време и да улесни работата Ви. Услугите на които отделяме специално внимание за Вас са, както следва:

Лифта Грийн Технолъджи ЕООД
ТЕХНИЧЕСКИ


- Гаранционен, извънгаранционен сервиз и обслужване на предлаганото оборудване.
- Сервизни услуги на место - в базата на клиента.
- Монтаж, преоборудване на машини и изпълнение на специални поръчки.

КОНСУЛТАНТСКИ


- Консултации за избор на машини и/или оборудване и принципни схеми за организация на работния процес.
- Консултации и съдействие за избор и кандидатстване за финансиране / лизинг.
- Консултации за кандидатстване по програми за европейско финансиране (външна услуга).

ДРУГИ

- Ремонт на електрически машини. Пренавиване на електро-мотори и др.
- Транспортни услуги.

www.lifta-green.com:

Мнения за Лифта Грийн Технолъджи ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Лифта Грийн Технолъджи ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.