ВЕР-ФРУ ЕООД   itemprop=

ВЕР-ФРУ ЕООД

Изкупуване и преработка на всички видове горски гъби (замразени и сушени), плодове и сушени домати. Технологията за изсушаване на зеленчуци на слънце е позната на ценителите на този продукт и в процеса на преработката им се спазват всички стандарти за качество.Внос и износ на същите
Стамболийски, ул. Алеко Константинов 36

За нас Вер-Фру ЕООД има удоловоствието да Ви запознае с дейността си. Компанията съществува от 10 години, през които се занимава целенасочено с диворастящи продукти, възползвайки се от природните дадености на България. Дейността се е ориентирала с времето към преработка, дистрибуция и експорт на диворастящи гъби, плодове и зеленчуци. Гъбите са обект на голям интерес от еврпейските потребители, поради което за да удовлетвори кулинарните изкушения, компанията ни обработва гъбите и ги предлага цели, на филе или на кубчета, прясни, замразени или изсушени. Вер-Фру ЕООД през последните години включи в дейността си собствено производство на сушени домати, с подбраните специално за европейския пазар италиански сортове „ Сан Марциано” и „Вантия”. Технологията за изсушаване на слънце е позната на ценителите на този продукт и в процеса на преработката им се спазват всички стандарти за качество. Основата ни цел е да създаваме еколгично чисти продукти , което е приоритет в последните години за страните от ЕС. Инвестирали сме в необходимото оборудване за да получим висок стандат на качеството на продуктите си, които са придружени с всички необходими сертификати за износ в ЕС. По-голямата част от продукцията ни се реализира на еврпоейският пазар, предимно в Италия. За българският пазар, Вер-Фру избра нестандартен избор за дистрибуция на водещи италиански производители на продукти с трюфели. Интересът към тях се развива динамично, поради което поддържаме постоянно количества. Вер-Фру ЕООД е коректен партньор за контрагентите си. Успяваме да сътрудничим с постоянни клиенти, съобразявайки се със специфичните изисквания на всеки от тях.

ВЕР-ФРУ ЕООД - отрасли:


Гъби, Плодове, Зеленчуци, Маслини, Зехтин,

Мнения за ВЕР-ФРУ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ВЕР-ФРУ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.