ЕВРОТРАНСПОРТ 2000  ЕООД  itemprop=

ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД

Фирма ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД е специализирана в превоз на стоки, изискващи температурен режим. ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД предлага транспортирането на стоки при температурен режим както на територията на България, така и в цяла Европа. Фирмата е с дългогодишен опит в транспорта.
ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД Фирмата ни разполага с 48 броя хладилни и бордови автомобила 33 палетни, като хладилните са на двутемпературен режим , което позволява да поддържаме различни температури в хладилното помещение. Като основен превозвач на големите хранителни вериги познаваме добре изискванията им и за целта работим с високо квалифициран персонал, който следи за стриктно спазване на превозите. Предлагаме Ви нашите услуги, там където бихте могли да оптимирате вашите транспортни разходи, като поемем вашите по големи доставки в еднопосочно направление Бихме се радвали, ако ни дадете възможност да Ви предложим нашите професионални транспортни услуги и си бъдем полезни . За нас: Фирма ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД е специализирана в превоз на стоки, изискващи температурен режим както на територията на България, така и в цяла Европа. Наследници на отдел "Вътрешна логистика" на СОМАТ, фирмата беше преструктурирана в отделно юридическо лице, която наследи професионализма и опита, натрупан с годините и издигна транспортната услуга на още по високо ниво. Във фирма Евротранспорт 2000 ЕООД работят служители, доказали професионалния си опит с годините, мотивирани и амбициозни. Ние предлагаме цялостно решение за превоз на стоки на температурен режим, работейки с необходимата за това специализирана техника Фирмата разполага с48 броя хладилни и бордови композиции и предлага както надежен транспорт, така и спедиция в БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. Работейки с големите хранителни вериги, в сферата на бързооборотните стоки, добре познаваме високите изисквания. За целта фирма Евротранспорт 2000 еоод постоянно обновява автомобилния си парк и следи за удовлетвореността на клиентите ни.

Мнения за ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЕВРОТРАНСПОРТ 2000 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.