МКМ 61 ЕООД - Вижте още

МКМ 61 ЕООД

Фирма МКМ 61 ЕООД предлага декоративна растителност, жив плет лигуструм, формировки тип бонсай . "МКМ" разполага с разсадник и градински център. Извършва озеленяване и поддръжка на градински площи. Предлага и тревни смески, препарати за растителна защита и над 200 вида семена
Пловдив, ул. Брезовско шосе 145 ( Агроаптека МКМ )

цветя МКММИКА-90-Кирил Момчиловградински център
МКМ 61 ЕООД
МКМ е основана през 1990год. от екип,изграждащ се с години в дух на единство,хармония и съпричастност.

Следвайки принципите на съзидателност, постигаме успехи, разгръщайки различни дейности в областта на производството на декоративна растителност, ландшафтният дизайн,търговията със семена,препарати за растителна защита,торове и растежни регулатори.

Фирмата разполага със собствена материална база, разсадник и градински център за декоративна растителност.

Проектираме, изграждаме и поддържаме изцяло зелените площи на паркове, градини, хотели, ресторанти, частни домове и административни сгради.

Фирма МКМ е специализирана в производството на:

декоративна растителност цветни и полски култури

ПРОИЗВОДСТВО И ПЛАСМЕНТ НА ДЕКОРАТИВНА РАСТИТЕЛНОСТ

Фирма "МКМ" извършва пласмент на голямо разнообразие от листопадни, вечнозелени дървета и храсти, тревни и цветни видове, катерливи, бордюрни и храстовидни рози, собственопроизводство и внос на специфични видове растения, съобразени с климатичните ни особености от водещи в тази област фирми от Италия, Унгария, Турция.

Производство на жив плет от лигуструм в тарелки и на гол корен

МКМ 61 ЕООДМКМ 61 ЕООД

ФОРМИРАНИ ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ (ТИП БОНСАЙ)


МКМ 61 ЕООД МКМ 61 ЕООД МКМ 61 ЕООД МКМ 61 ЕООД МКМ 61 ЕООД МКМ 61 ЕООД МКМ 61 ЕООД

Толкова малки и толкова изящни, често пъти толкова стари и в същото време толкова наситени с живот, миниатюрните пейзажи от цветя, дървета и скали на всички езици се наричат с едно име - Бонсай. Човек или се влюбва от пръв поглед в дърветата-джуджета с най-причудливи форми, или не, среден път няма. Но онези, които ги заобичат за цял живот, никога не се уморяват да ги съзерцават. За тях те са своеобразно бягство в един природен, чист свят в миниатюр.

ПРОЕКТИРАНЕ

Първата и изключително важна стъпка при изграждането на малка или голяма градинска площ е ландшафтният проект.При изготвянето му ние се влагаме професионализъм и се стремим да постигнем хармония и естетика, носещи вътрешна наслада и душевен мир.

ИЗГРАЖДАНЕ

Специалистите на фирмата изготвят индивидуални проекти,целящи задоволяване изискванията на всеки клиент.

  • Изграждане на паркове, градини, скверове, съобразено с климатичните особености и условията на терена
  • Възстановяване и реконструкция на съществуващи зелени площи
  • Засаждане на дървесна и храстова растителност,цветни групи.
  • Затревяване и презатревяване на нови или съществуващи зелени площи
МИКА-90-Кирил МомчиловМИКА-90-Кирил Момчилов

ПОДДРЪЖКА

Видовете операции, необходими за поддържането се извършват по технологична схема.

  • Целогодишна подръжка и консултаци за екстериорно и интериорно озеленяване
  • Гъвкава абонаментна програма, задоволяваща нуждите на всеки един клиент и градина
  • Поддръжка на тревен килим, включваща косене, аериране, грапене, валиране, плевене, подхранване.
  • Грижи и подръжка на съществуващата и новозасадена растителност, съпроводени с подготовка за зимен и летен период, РЗ защита, основни и оформящи резитби, подхранване с микро и макро торове и др.
МИКА-90-Кирил Момчилов

ОВОЩЕН ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ

“МКМ” предлага сортове, наложили се както на българския, така и на европейския пазар, отличаващи се със сортова чистота и добър здравен статус.

Високото качество на предлагания посадъчен материал гарантира добро култивиране и оптимална продуктивност.

ЛОЗОВ ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ

Лозарството е познато в българските земи от най-дълбока древност. Най-старото европейско лозарство се е зародило в Тракия по поречието на Марица още преди 5000 години. Тракийските лозари са били първите учители по лозарство в Европа. Оттогава в продължение на векове гроздето и виното са били непрекъснато спътници на хората, обитавали нашите земи, а лозарството станало техен поминък.

СЕМЕНА ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВИ, ЦВЕТНИ И ПОЛСКИ КУЛТУРИ. ТРЕВНИ СМЕСКИ

Фирмата е с традиция на пазара в производство, заготовка и пакетаж на семена от над 100 вида зеленчукови и фуражни култури под марката “МКМ”-Гаранция за качество с контролиран произход. Организираната и поддържана дистрибуторската мрежа ,обхваща територията на цялата страна.

"МКМ" предлага разнообразие от райграс и многокомпонентни тревни смески на лидери в световното производство в различни разфасовки

ПРЕПАРАТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА, БИОСТИМУЛАТОРИ, МИКРО И МАКРО ТОРОВЕ

МИКА-90-Кирил Момчилов

ДЕКОРАТИВНИ БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ, КЕРАМИЧНИ СЪДОВЕ И КАШПИ

МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов МИКА-90-Кирил Момчилов

Мнения за МКМ 61 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за МКМ 61 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.