Бети 2002  itemprop=

Бети 2002

Фирма БЕТИ - 2002 ЕООД е създанена през 2002 год. с предмет на дейност търговия на едро с плодове и зеленчуци. Складът на фирмата се намира на Слатинската зеленчуковата борса под номер 55. Фирмата извършва доставки на място на всички свои продукти.
София, бул. Проф. Цветан Лазаров 13, Слатина Булгарп





БЕТИ - 2002 ЕООД Фирма БЕТИ - 2002 ЕООД е създанена през 2002 год. с предмет на дейност търговия на едро с плодове и зеленчуци. Складът на фирмата се намира на Слатинската зеленчуковата борса под номер 55. Фирмата извършва доставки на място на всички свои продукти. Зеленчуци Картофи Домати Лук Краставици Плодове Протокали Мандарини Киви Круши Ябълки

Мнения за Бети 2002


The company has no review.

Напиши мнение за Бети 2002


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.