Велбой - Вижте още

Велбой

Велбой ЕООД е наследник на "Велбой-13"-Величка Ангелова ЕТ,която е основана през 1993 година. От 2009г.предлагаме фиданки и разсади от Пауловния Елонгата и Томентоса.Високо перспективни дръвчета,предлагащи решения на много наболели въпроси. В момента
Пловдив, ж.к.Тракия-зад бл.108Оценка: 4.8 / Гласували: 6


Велбой
ВелбойВелбой
Велбой ЕООД
Велбой ЕООД е млада, бързоразвиваща се фирма в областта на вноса, търговията и дистрибуцията на агропрепарати, помощни материали за селското стопанство и препарати за био-земеделието. От 2009г.

Велбой ЕООД предлагa на българския и международен пазар фиданки и разсади бързорастящи дървета от видовете Paulownia elongata и Paulownia tomentosa, както и техния студоустойчив хибрид.

Екип от специалисти на фирмата също така извършва и всички услуги по изграждането и поддръжката на плантации от тези видове, с цел производство на дървесина или биомаса.

От 2011г. Велбой ЕООД стартира програма за био-земеделие, като първата култура за посев е древното жито - лимец. Фирмата разполага с големи опитни полета и лаборатория.

Внос и дистрибуция на Стокосорб

Велбой

Стокосорб е хидроабсорбент, който при изобилие от вода я усвоява, като многократно увеличава обема си. При засушаване отдава влагата която е попил.

По този начин необходимостта от поливка намалява с до 50%.

Особено добри резултати се постигат там, където възможността за поливки е ограничена или напълно отсъства. Ние сме дистрибутор на Стокосорб

Отглеждане на Люцерна

Велбой

Люцерната e основната тревнофувражна култура у нас, което се дължи на нейните биологични и стопански особености-висока продуктивност, качество на зелената маса и сеното, дълготрайност, възможност за пълно механизиране на отглеждането и прибирането, ниска себестойност на продукцията и др.

Освен като фураж люцерната има и определено агротехническо значение. Поради мощно развитата си коренова система тя натрупва в почвата голямо количество органична маса, богата на азот, желязо, калций и други хранителни за растенията вещества.

С надземната биомаса се изнасят сравнително големи количества соли и люцерната може да се използва като средство против засоляването на почвата в поливните райони. Тези нейни качества насочиха вниманието ни към експеримент за комбинирано засаждане на пауловния и в междуредията люцерна. За сега експериментите протичат успешно като двете растения видимо се допълват!

Производство на посадъчен материал на пауловния

Велбой

Фирма Велбой ЕООД е производител и доставчик на посадъчен материал от пауловния – най-бързо растящият дървесен вид на планетата. Освен това извършваме проучвания на терени и цялостно изграждане на плантации. Предлагаме консултации и обгрижване на масиви от пауловния.

Фирмата ни е участник в редица екологични форуми и събития. На тях редовно се споменава за постоянното изсичане на горите, за нови енергийни ресурси от възобновяеми енергийни източници. Предвид на това, че пауловния абсорбира 10 пъти повече въглероден двуокис и отделя толкова пъти в повече кислород от други дървесни видове, с основание можем да я наречем фабрика за кислород.

Отглеждане на Лимец

Велбой

Изминаха няколко години от както започнахме да се занимаваме и с отглеждането на лимец. Водени от идеята да променим нещо в хранителните навици на хората, които гледайки масовите реклами все повече се откъсват от истинските домашно приготвени здравословни храни.

Дейностите с които се занимава Велбой, привличат като магнит ново-мислещите хора със зелено схващане за света. Това ни подсказа, че е назрял момента да допринесем за връщането на този древен сорт жито, не променян от хилядолетия. Преди няколко години хората които се занимаваха с производството на лимец се брояха на пръсти, а цената беше с пъти по-висока.

Отглеждане на посадъчен материал Годжи бери

Велбой

Годжи бери има изключителни антиоксидантни качества. Укрепва имунната система, прочиства черния дроб, добър е и за бъбреците, защото има много висок процент витамин С.

Той нормализира кръвното налягане, подходящ е за проблеми или профилактика на сърдечно съдовата система, при настинки и грип, защото заради голямото количество витамин С помага на организма бързо да се справи с вирусите и да неутрализира погълнатите плесени, един от основните причинители на вирусни болести. Годжи бери е известно още като плодът на вечната младост.

Вече три години се занимаваме с производство на посадъчен материал-разсад, резници и фиданки. Имаме експериментално поле с различни сортове от това чудно растение, където сравняваме качествата и определяме предимствата и недостатъците на всеки сорт.

Внос и дистрибуция на капани за къртици

Велбой

Фирма Велбой ЕООД е вносител и дистрибутор на двата най-популярни вида капани за подземни вредители: къртици и сляпо куче. Посредством тях борбата с тези често срещани в нашата страна неприятели се извършва без химични, звукови, вибрационни и биологични средства, което гарантира спокойствиеи безопасност за Вас, Вашите деца и домашни любимци.

Капаните се предлагат на едро и на дребно. Могат да бъдат закупени от нас онлайн, на адрес, в офис. Налични са също и в търговската мрежа.

Отглеждане на посадъчен материал Инка бери

Велбой

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?