Разцвет Стоев - Вижте още

Разцвет Стоев

Основната ни дейност е производство на различни видове цветен разсад за балкона и градината, декоративни храсти и саксийни цветя - като Циклама, Хризантема, Примула, Импасианс и Коледна Звезда. В градинският център се предлагат още готови аранжирани съдове и декоративни дървета.
Стара Загора, кв. Зора, Оранжерии за цветя

Разцвет СтоевРазцвет СтоевРазцвет Стоев


За нас :

ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев”,

Създадена през 1989 г., е една от водещите фирми за производство на цветя в България, налагаща се на пазара с високо качество на своите продукти и конкурентни цени.

Стартира като семейна фирма, занимаваща се с отглеждането на зеленчуци и рязан цвят, след което се разраства и се профилира в производството на балконски, градински и саксийни цветя. Днес разполага с 20 000 кв.м. оранжерии и 30 000 кв.м. външни площи , общо 50 000 кв.м. производствена площ.

Редом с производствената дейност фирмата се занимава и с търговия. През 2001 г. бе създаден Градински център “Разцвет”, където се осъществява търговия на едро и дребно с клиенти от цяла България. Освен растенията собствено производство, за да задоволи нарастващите нужди на пазара, “Разцвет” предлага и саксийни цветя от Холандия.

От години “Разцвет” работи в сътрудничество с утвърдени на световно ниво компании за производство на изходен посадъчен материал и семена, което е гаранция за качество, вече добре познато на българския потребител. Основната и дейност е производство на различни видове цветен разсад за балкона и градината, декоративни храсти и саксийни цветя – като Циклама, Хризантема, Коледна звезда, Импасианс, Примула.


Производство :Разцвет Стоев

Балконски и градински цветя

Ние предлагаме производство на цветя подходящи за украсата на всеки Ваш балкон или тераса.
 
Разцвет Стоев

Саксийни цветя

При нас ще откриете най-различни разновидности саксийни цветя като коледна звезда, циклама и др.
 
Разцвет Стоев

Подправки и ароматни треви

Ще ви осигурим също така и отгледани с любов подправки и ароматни треви.


Градински център “Разцвет” :

Градински център “Разцвет” осъществява търговия на едро и дребно. Благодарение на леснодостъпното му разположение, той е изключително удобен търговски обект както за старозагорци, така и за клиенти от цялата страна.  Разцвет Стоев

  • Тук нашите клиенти ще намерят събрани на едно място широка гама пролетен и есенен разсад, балконски цветя, саксийни растения, външна студоустойчива растителност, саксии, торфен субстрат, препарати и др.
  • Нашите продавач-консултанти ще Ви помогнат в избора на цветя за дома, офиса и градината.
  • Извършваме вътрешно и външно озеленяване.
  • Ще ни намерите на главния път Стара Загора – Бургас, източно от магазин Метро
Озеленяване :

ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев” се занимава с:
  • Проектиране ( 3D )
  • Сезонно зацветяване
  • Поддръжка
  • Водни ефекти
  • Автоматично напояване
Разцвет Стоев


Доставки :

На едро

За по-голямо удобство на своите едрови клиенти, Разцвет разполага със собствена логистична база и осъществява разнос до всички краища на страната.
На дребно

Всички клиенти на дребно могат да дойдат на място в нашия Градински център или да потърсят продуктите ни в магазините в техния град.


www.razcvet.bg

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?