Поливни системи, капково напояване

Областни градове

Собствено производство и проектиране на БАСЕЙНИ по европейски стандарти за фамилни домове. Нашите БАСЕЙНИ са едно цяло а не сглобяеми, което гарантира водоустойчивостта им и са в различни размери, които се произвеждат от висококачествени стъкломати, смоли и гелкоати.

Ботевград
Фирмата извършва идейни проекти за оформление, автоматизирани подземни напоителни системи, градинско и парково осветление, фонтани и оборудване за водни площи, мъглуващи охладителни системи, градинска декорация, оборудване за градини и паркове.

София
Фирма АЛД - Озеленяване, Архитектура, Ландшафт е регистрирана през 1994 год. Специализирана е в проектирането, изграждането и поддържането на зелени площи, включително направа на декоративни дворни настилки, градинска мебели и съоръжения, водни площи, детски кътове, озеленяване.

София
Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи за частни дворове и градини, паркове, стадиони, голф игрища и оранжерии. В поливните системи, които изграждаме влагаме продуктите на американската фирма RAIN BIRD, с повече от 70-годишен опит в поливането.

Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане. Чрез използването им осигурявате на всички растения в градината необходимия воден режим. Ще полеете точно толкова, колкото е необходимо и по този начин няма да хабите излишна вода.

Саксии, градинска техника, градински инструменти, семена и тревни смески, градински и стайни фонтани, градински езера и декорации, градински маркучи, тръби, фитинги, кранове, капково напояване.

София
Фирма Солитер работи вече 22 години в услуга на своите клиенти. При нас работят предимно млади, пъргави и предприемчиви хора с необходимото въображение и професионални възможности. Разполагаме с трима ландшафтни архитекти, с необходимата квалификация за проектиране и изпълнение на

Фирмата предлага капково напояване, дъждувална техника, ландшафно напояване, помпи и помпени станции. On-line изчисляване на стойност на поливна система. On-line поръчка на материали. Проектиране осъществено от специлизиран проектантски екип.

В бутика за цветя се предлагат букети и аранжировки както с рязан цвят така и със саксийни цветя, листнодекоративни и цъфтящи саксийни растения, саксии и кашпи, вази и сувенири.В разсадника на фирмата на площ от 11 дка се отглеждат декоративни дървета, храсти и цветя.Проектите се изготвят

София
Ние от Дворче предлагаме пълната гама услуги в областта на озеленяването – проектиране, изграждане и поддръжка на дворни и ресторантски градини, селски дворове и околоблокови пространства.Създаваме красота и уют във вашия двор.Посетете сайта ни и вижте на - dvorche.com.

Поливни системи, капково напояване


С нарастването на благосъстоянието на населението се появяват все по-добре изглеждащи домове с прилежащите им зелени площи в много случаи превърнати в много добре изглеждащи частни мини паркове гарнирани с много цъфтяща листно-декоративна растителност, овощни дръвчета или вечнозелени растения. Това богатство от зеленина и растения един път засадено изисква своите ежедневни грижи за да бъде поддържано и да изглежда добре.

Наред с плевенето, подстригването, торенето, пръскането и ред други градински усилия които изисква една добре поддържан двор, градина, парк, хотел и ако щете земеделска земя, почвата има нужда от задължителната система за напояване. Поливните системи навлязоха в нашето ежедневие сравнително от скоро, но те са задължителен елемент от озеленяването в съвременното общество. Нищо не расте без светлина, топлина и вода. Разнообразието от системи за напояване е толкова голямо че няма да ни стигне времето и мястото за да бъдат изброени всичките. Но при нас в бизнес каталога ни Business.bg ги има представени почти всичките. Както като производители - Hunter, Rain Burd, Gardena, така и като дистрибутори на съответните марки поливна техника. В каталога Business.bg ще намерите както онлайн магазини от които можете да си поръчате елемент или цяла система за поливане в случай че можете и сте решили да си я монтирате сам, така и фирми които се занимават, както с продажбата така и с монтажа на съответната поливна система или системи от маркучи осигуряващи капково напояване. Забравете за начина по който поливаха нашите баби с маркуч в ръка и сламена шапка на главата за предпазване от слънцето защото поливането траеше по цели часове, просто се разходете в портала ни Business.bg и се обърнете към компетентен специалист който с готовност ще ви инсталира система за напояване която ще програмирате през кои часове на нощта или деня да полива, дори докато вие спите. А какво да кажем когато ви се наложи да отсъствате или да отидете на задължителната почивка на море или на планина, или на гости до тъщата тогава няма как да ангажирате съседите да ви поливат градината една или две седмици, време през което ако нямате поливна система всички цъфтящи цветя както и тревата ще са изгорели от палещите лъчи на слънцето. В Business.bg е направена селекция от водещите фирми за поливни системи в България доказали се в годините със множество изпълнени проекти за озеленяване коректни към своите клиенти. А в случай че вече имате изградена такава може при нас да намерите фирма която да се грижи за сервизирането и поддръжката на вашата поливна система. Надяваме се че сме ви били полезни. Благодарим Ви че избрахте услугите на Business.bg - каталога с най-стара история в онлайн услугите и най-богата база от данни на действащите фирми в България. С Уважение Екип на Business.bg


Градински фонтани , Озеленяване на дворове , Поливни ръкави , Проектиране и изграждане на декоративни езера
Прочети повече
Затвори

Партньори