Държавно Ловно Стопанство Осогово ТПП  itemprop=

Държавно Ловно Стопанство Осогово ТПП

На Юг от Кюстендил се издига планина Осогово с най-висок връх – Руен. Тя е характерна с меките си форми, с хубавите си букови, дъбови и млади иглолистни гори, обширни поляни, тревисти била и върхове. Тази необятна природа с обширни райони богати на дивеч,
Държавно Ловно Стопанство Осогово ТПП На Юг от Кюстендил се издига планина Осогово с най-висок връх – Руен. Тя е характерна с меките си форми, с хубавите си букови, дъбови и млади иглолистни гори, обширни поляни, тревисти била и върхове. Тази необятна природа с обширни райони богати на дивеч, реки славещи се с прочутата планинска пъстърва предразполага за развитието на ловен туризъм. За това се е погрижила Държавната дивечовъдна станция “Осогово” – гр. Кюстендил с изграждането на природен резерват. Основните видове дивеч са: сърна, дива свиня, вълк. База ЛОВЕН ДОМ „ БОР” разполага с 10 легла разположени в двойни и тройни стаи.  Предмет на дейност Запазване и обогатяване на видовото разнообразие на дивеча. Изграждане на ловностопански съоръжения и провеждане на биотехнически мероприятия. Възпроизводство, разселване и опазване на дивеча. Подобряване на екстериорните и трофейните качества на дивеча. Ползване на дивеча и дивечовъдните продукти и провеждане на организиран ловен туризъм. Ползване на горите от държавния горски фонд за съхраняване качествата на биотипите и подобряване на местообитанията.  

Мнения за Държавно Ловно Стопанство Осогово ТПП


The company has no review.

Напиши мнение за Държавно Ловно Стопанство Осогово ТПП


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.