Маргарита – К. Кирилов  - Вижте още

Маргарита – К. Кирилов

В бутика за цветя се предлагат букети и аранжировки както с рязан цвят така и със саксийни цветя, листнодекоративни и цъфтящи саксийни растения, саксии и кашпи, вази и сувенири.В разсадника на фирмата на площ от 11 дка се отглеждат декоративни дървета, храсти и цветя.Проектите се изготвят
 Маргарита – К. Кирилов  Маргарита – К. Кирилов  Маргарита – К. Кирилов

Фирма Маргарита – К Кирилов ЕТ е създадена през 1995 г.

 Маргарита – К. Кирилов Фирмата работи в областта на проектирането и изпълнението на проекти за озеленяване( интериорно и екстериорно ).

Проектиране и изграждане на напоителни системи с потъващи хидранти и капково напояване, както и поддръжка на вече изпълнени обекти.

Успоредно с работата по озеленяването компанията има и бутик за цветя в който се предлагат букети и аранжировки както с рязан цвят така и със саксийни цветя.

В цветарския магазин предлагаме и листнодекоративни и цъфтящи саксийни растения, саксии и кашпи, вази и сувенири.

Фирмата разполага със собствен разсадник за листно - декоративни растения в който се отглеждат иглолистни и широколистни дървета, вечнозелени и цъфтящи храсти, многогодишни цветя и сукулентни растения.

 Маргарита – К. Кирилов

Фирмата предлага на клиентите си проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване( интериорно и екстериорно ), проектиране и изграждане на напоителни системи с потъващи хидранти и капково напояване, както и поддръжка на вече изпълнени обекти.

В разсадника на фирмата на площ от 11 дка се отглеждат декоративни дървета, храсти и цветя.

Проектите се изготвят първо на компютър, и клиента има възможност да бъдат разледани и триизмерно.

 Маргарита – К. Кирилов