Градински център TERRA NOVA-VRATSA - Вижте още

Градински център TERRA NOVA-VRATSA

Градински център TERRA NOVA предлага: Продажба на декоративна растителност; Ландшафтно проектиране, изграждане, външно и вътрешно озеленяване; Изграждане на изкуствени водопади, каскади, езера и алпинеуми; Целогодишна поддръжка на градини;
Враца, На път Е79 до бензиностанции Ромпетрол

Градински център Тера нова

Градински център TERRA NOVA-VRATSA
  • Градински център
  • Продажба на декоративна растителност
  • Ландшафтно проектиране, изграждане, външно и вътрешно озеленяване
  • Изграждане на изкуствени водопади, каскади, езера и алпинеуми
  • Целогодишна поддръжка на градини
  • Продажба на градинска техника
  • Аранжировка на кашпи
  • Консултации
  • Изграждане на автоматизирани поливни системи


Декоративен разсадник Тера Нова е място където освен че ще намерите над 180 вида декоративни цветя и прасти, за вашия двор, балкон, градина, хотел или ресторант. Центъра за декоративна растителност предлага няколко вида изключително ефектни храсти, които другаде не могат да се намерят.

Градински център Тера нова, се намира до бензиностанцията на „Ромпетрол” край Враца. Както казахме по - горе центъра предлага над 180 вида декоративни храсти и дървета за външно озеленяване. Декоративните растения са внос от Унгария, Германия, Италия и други европейски страни и се докарват в контейнери с почва.

Това позволява да се засаждат по всяко време на годината, и не сте зависими от сезона както при овошките само на пролет и есен. „ Много хора са в плен на тази заблуда и пропускат да си аранжират дворовете целогодишно” – разкрива собственикът на райското кътче Евгени Московски. В момента „Тера нова” предлага изключително ефектни декоративни храсти, които никъде другаде не могат да се намерят. Сред тях е кралят на лианите, който обича да се катери по стени и решетки. Има го в пъстри, кичести варианти, а така също в един цвят – огнено червено, цикламено и розово.

Центърът предлага и оранжева текома, която оформя много красиви арки. В него може да се намери глициния в лилаво, бяло или розово напръскано с бяло. Един от хитовете в асортимента на декоративния център са рододендроните. Те са вечнозелени цъфтящи храсти са с разнообразни форми и височини – от 50-сантиметра, до високите, които стигат близо два метра. Има и листопадни рододендрони, по-популярни като азалии. Рододендроните обаче не обичат варовита алкална почва, каквато е в нашия край.

Затова центърът предлага почвени смеси с киселинен характер специално за тях. „Тера нова” разполага с ниски цъфтящи храсти за алпинеуми в иглолистни и широколистни варианти. Препоръчва ги именно за такава цел, защото стоят добре до водния ефект. Щамовите рози, които са насадени върху присадка от стебло на млада фиданка, също са хит на центъра – подчертава собственика на разсадника Евгени Московски. Върху подложка от дърво е направена присадка на роза, която на върха образува голямо кълбо само от цвят. Асортиментът от дървета в центъра също е много богат. Има го популярният от Коледните картички илекс, или джел което е вечно зелено дърво с червени декоративни плодчета Интересни са също така плачещите върби с височината на човешки ръст, които правят чадър до земята.

Разкошни са албицията с характерния си пухкав цвят, ликвидамбърът с характерната си есенна багра и лириодендронът - красим и декориран с листа от природата с форма на лира. Скоро в центъра ще пристигне пратка от японски вишни и череши, които цъфтят обилно и са с червени листа. Този месец ще получим и традиционните летни цветя – петунии, сакъзчета, бегонии, гербери, маймунки, циганчета. Очакват се и най-различни видове декоративни треви. Декоративен разсадник „Тера нова” продава всякакви градинарски сечива и инструменти. Фирмата извършва ландшафтно проектиране, външно и вътрешно озеленяване, изграждане на изкуствени водопади, каскади, езера и алпинеуми.

Предлага целогодишна поддръжка на градини, дворове и аранжировка на кашпи, украса и декорация на тържествени събития, консултации, изграждане на автоматизирани поливни системи. Ние предлагаме качество по - високо от цената която плаща клиента – убеден е собственикът на градинския център Евгени Московски.

Мнения за Градински център TERRA NOVA-VRATSA


The company has no review.

Напиши мнение за Градински център TERRA NOVA-VRATSA


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.