Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Bg-Fix  itemprop=

Bg-Fix

BG-FX LTD е започнала развитието си в началото на 2006 година. Работим с екип професионалисти в проектирането и строителния дизайн, с което се осигурява разработване на проектите в максимално кратки срокове, с голяма прецизност, много въображение, естетика, оригиналност и функционалност.
Bg-Fix Ltd. BG-FX LTD е започнала развитието си в началото на 2006 година. Работим с екип професионалисти в проектирането и строителния дизайн, с което се осигурява разработване на проектите в максимално кратки срокове, с голяма прецизност, много въображение, естетика, оригиналност и функционалност. Работи и с фирми за строителен надзор, снабдени с всички необходими свидетелства и специалисти за изпълняване на независим строителен контрол. Фирмата за строителен надзор следи и участва активно с мнения и консултации във всички етапи по изграждането на обектите, което е гаранция за качество на изпълнението и качество на вложените материали. Дейности Ние предлагаме на своите клиенти, цялостно изпълнение на довършителните работи – Монтаж на гипсокартон, теракотни настилки, фаянс, вътрешни и външни шпакловки, направа на декоративни вътрешни и външни мазилки, боядисване, външна топлоизилация, цялостно изграждане на електро инсталации, силови табла, изграждане на IT мрежи с изграждане към тях на сървърни помещения RACK. Отношенията и комуникацията с клиентите се основават на коректност, честност и отговорно поведение. Ние предлагаме на клиентите си висококачествени продукти и услуги, които осигуряват по-висок стандарт на живот в здравословна и безопасна среда. Водещи Ценности ангажираност към клиента почтеност коректност професионализъм Събиране на информация от клиентите за техните идеи и желания като търсим и оценка за извършеното строителство и дали то се доближава до техните потребности и очаквания. Поемаме обекти на територията на Софийска и Пловдивска Област. Услуги Интериор Електроуслуги Гипсокартон Шпакловки Боядисване Декоративни мазилки Теаракота Окабеляване Ел.Табла ИТ СОТ Противопожарни инсталации Грубо строителство Изолации Кофраж Зидария Топлоизолации Хидроизолации Контакти Николай Дуков GSM 0894316927  e-mail: info@bg-fix.com www.bg-fix.com

Мнения за Bg-Fix


The company has no review.

Напиши мнение за Bg-Fix


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..