Мелница Арчар - Вижте още

Мелница Арчар

Мелница Арчар е основана през 1980 година, а от 1995 година става собственост на „МС и Компания”. През 1999 година започват основните реконструкции и разширяването на производствената линия, като се правят значителни инвестиции в нови технологии.
Мелница Арчар

Мелницата
Мелница Арчар е една от най-големите и модерни мелници в региона на Северозападна България. Oснована e през 1980 година, където повече от три десетилетия се правят различни видове първокласни брашна. Оборудвана е с най-съвременна технология за производство на богата гама продукти, като основният акцент е насочен към хората, които ценят качеството и здравословните съставки на храната, която консумират.
Нашите Брашна:
Мелница АрчарБрашната ни се правят от подбрани сортове пшеница и ръж, като в някои добавяме и специални видове семена и ядки. Познавайки добре възможностите и широкото им приложение, твърдим, че сред нашата селекция на традиционни, специални и бутикови пълнозърнести продукти има по нещо за всеки вкус. Това ги прави предпочитани, както от много домакинства, така и от редица професионалисти в хлебната и сладкарската индустрия.

Осъзнавайки все по-голямата необходимост хората да се хранят балансирано и пълноценно, концепцията ни е да разработваме брашната си така, че максимално да запазим всички възможни полезни съставки на пшеничното и ръжено зърно. Не използваме консерванти, като по този начин отключваме естествения им потенциал и доставяме натурални и чисти продукти.

Така изградихме и високата си репутация в сектора на здравословни и диетични брашна – основен фактор открояващ името на Мелница Арчар от стандартния тип мелници в България.
Нашите Принципи:
Едно от най-вълнуващите предизвикателства в нашата работа е успешно да задоволяваме непрестанно променящите се вкусове и предпочитания на клиента. За тази цел залагаме на следните основни принципи:

  • качество – стремим се да предлагаме най-добрите продукти и услуги във всяка една област от нашата дейност.
  • балансирани съставки – целим да утвърдим нашите брашна като важна част от пълноценното хранене на хората, поставяйки на първо място чистото, полезното и здравословното в тях.
  • разнообразие – стараем се да предлагаме брашна подходящи, както за направата на традиционни, така и за всякакви диетични и нестандартни хлебни изделия.
  • клиентско удовлетворение – целим максимално да задоволяваме изискванията и очакванията на клиента чрез качество, богат избор, достъпни цени и професионално обслужване.
Продукти :
Традиционни брашна

Брашно „Екстра” – висококачествено бяло брашно, отговарящо на тип 500, при чието производство се смила основно съцевината на пшеничното зърно. Продукт подходящ за правене на различни видове бял хляб, хлебни и сладкарски изделия с отлични свойства на изпичане. Предлага се в разфасовки от 1кг, 5кг, 10кг, 25кг, 50кг както и насипно.

Мелница Арчар Брашно „Стандарт” – висококачествено пшенично брашно, отговарящо на тип 700 с лек кремав оттенък, подходящо за приготвяне на хляб тип „Добруджа” и други полудиетични хлебни изделия. Предлага се в разфасовки от 25кг, 50кг както и насипно. Брашно “Типово”

Брашно „Типово” – тъмно брашно, отговарящо на тип 1150, което в сравнение с бялото брашно е с по-високо съдържание на минерали, протеини и хр. вещества. Произведено от периферните части на пшеничното зърно, това брашно е и по-ниско калорично, което го прави идеално за производството на „Типов” хляб.
Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг, 50кг както и насипно.

Брашно „Тъмно 2000” – тъмно пшенично брашно с ниско съдържание на глутен, подходящо за приготвянето на различни видове нискокалорични и диетични видове хляб и хлебни изделия. Предлага се в разфасовки от 25кг, 50 кг и на сипно
Специални брашна

Брашно за банични изделия
– това специално брашно е с високо съдържание на глутен придаващо отлични свойства на еластичност и разтегливост на тестото, което го прави идеално за приготвянето на точени кори и банични изделия. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг

Мелница Арчар Брашно за козунаци – много фино брашно с високо глутеново съдържание, предоставящо отлична еластичност и набухващи свойства на тестото. Продукт специално приготвен за производство на козунаци, кифли и рула със специфичната за тях среда на конци, гладка и приятна на цвят кора и чудесен аромат. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг

Брашно за бисквити – смляно от внимателно подбрана мека пшеница, това специално брашно е с ниско съдържание на протеин и глутен. Предоставя консистенция с отлични свойства на изпичане, твърдост и оформяне, подходящо за производството на голямо разнообразие от луксозни бисквити и бисквитени продукти. Предлага се в разфасовки от 50кг.

Брашно за вафли
– смляно от пшеница с ниско към средно съдържание на протеин, това висококачествено брашно предоставя консистенция с отлични свойства на еластичност, мекота и разтегливост. Образуваната текстура е тънка с пореста и хомогенна структура, идеална за производство на луксозни вафли и вафлени изделия. Предлага се в разфасовки от 50кг

Брашно от Лимец


Брашно от Спелта
Бутикови пълнозърнести брашна

Брашно „Здраве” – пълнозърнесто пшенично брашно с естествен тъмен оттенък, съдържащо всички полезни съставки на пшеничното зърно. Уникалната комбинация от пшеничен шрот и ниското съдържание на глутен правят този продукт безценен източник на калий, калций, витамини от група Б и протеини, а овесените ядки имат благоприятен ефект върху сърдечният ритъм и са чудесен източник на енергия. Първокласно брашно, подходящо за приготвянето на голямо разнообразие от здравословни и диетични видове хляб с отличителни вкусови качества и аромат. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг
Мелница Арчар
Брашно „Фитнес” – пълнозърнесто ръжено-пшенично брашно, харакеризиращо се с голямо разнообразие от полезни вещества съдържащи се в ръженото и пшеничното зърно. Овесените ядки и ниското съдържание на глутен правят този продукт пълноценен източник на витамини, минерали и фибри, подходящи за по-здравословно и балансирано хранене. Брашното е подходящо за приготвянето на различни видове диетичен хляб с характерен аромат на ръж. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг

Брашно „Омега+” – пълнозърнесто ръжено брашно със специфичен тъмен оттенък и свеж аромат на ръж при прясно изпечен хляб. Първокласно брашно, съдържащо трици и зърнен зародиш, предоставящо богато разнообразие на полезни хранителни вещества. Добавените ленени семена са един от най-добрите източници на омега мастни киселини и антиоксиданти и доказано имат благоприятен ефект върху здравословния начин на хранене. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг

Брашно пълнозърнесто пшенично-ръжено – изключителна комбинация от изцяло смляни пшенични и ръжени семена, съдържащо всичките им полезни съставки, богати на витамини от група Б, витамин Е, магнезий, желязо, фибри и много други антиоксиданти. Продукт придаващ по-гъста консистенция с умерен аромат на ръж. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг

Брашно „Грахам” – пълнозърнесто пшенично брашно с уникални вкусови характеристики и цвят, богат източник на протеини, фибри и витамини. Продукт подходящ за приготвяне на разнообразни пълнозърнести диетични хлебни изделия, миксове и други видове тъмен хляб. Предлага се в разфасовки от 1кг, 25кг и 50кг
Мелница Арчар

Подпродукти


Фини пшенични трици
Предлага се в разфасовки от 20кг, 25кг и насипно

Едри пшенични трици
Предлага се в разфасовки от 20кг, 25кг и насипно

Пшенични отсевки
Предлага се в разфасовки от 20кг и на сипно


www.melnica-archar.net

Мнения за Мелница Арчар


The company has no review.

Напиши мнение за Мелница Арчар


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.