Ямато ЕООД - Вижте още

Ямато ЕООД

Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи за частни дворове и градини, паркове, стадиони, голф игрища и оранжерии. В поливните системи, които изграждаме влагаме продуктите на американската фирма RAIN BIRD, с повече от 70-годишен опит в поливането.
София, ул.Кап. Димитър Списаревски 3, ет. 4, офис 401

Ямато ЕООД

Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени
Основна дейност на "ЯМАТО" ЕООД е проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени:


 • дворни пространства;
 • спортни терени;
 • обществени паркови пространства;
 • зеленчукови и овощни градини;
 • оранжерии, разсадници и др.
В поливните системи, които изграждаме влагаме продуктите на американската фирма RAIN BIRD, с повече от 70-годишен опит в поливането.

Наши обекти: Агростар, Аквахим, Асти Арт хотел (Синеморец), Унифарм, Парк на община Медковец, Резиденция Бояна, Хотел Силвър хаус, Хотел Тамплиер (Банско), Цариградски комплекс, Стадион на комплекс Царско село, Стадион Славия, Стадион Векта (Пловдив), Стадион Закатали (гр. Закатали Азербейджан), Тренировъчен стадион Благоевград.


Ямато ЕООД
Проектиране на напоителни системи

Изработване на проекти за напоителни системи съобразен с особеностите на терена, местоположение, озеленяване, наличния водоизточник, дебит и др.
Ямато ЕООД
Изгражданена на поителни системи

Хората все повече ценят оскъдното време за почивка и предпочитат да го прекарат приятно и отпускащо, вместо в безкрайни часове поливане.
Ямато ЕООД
Поддръжка и сервиз

Извършваме цялостно гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на автоматизирани поливни системи и помпени станции.

Зала Арена Армеец

Ямато ЕООД
Изградихме автоматизирана поливна система и помпена станция с резервоари за подземен монтаж пред зала "Арена Армеец", в София, която е най-голямата закрита спортна зала на Балканския полуостров и Югоизточна Европа – проектиране, доставка на оборудване и монтаж.
Лъвов мост

Ямато ЕООД
Проектиране, достаква на материали и монтаж на автоматизирана поливна система и помпена станция с резервоари за подземен монтаж на площад "Лъвов мост", София.
Южен парк

Ямато ЕООД
Първата част на автоматизирана поливна система и сондажна помпена станция в един от най-големите паркове в столицата – Южния парк – вход от към ул. "Бяла черква" – доставка на оборудване и монтаж. Системата е изградена по готов проект, одобрен от Столична община, (2011).

Проектиране

В АПС /автоматизирана поливна система/ се включват клапани, разпръсквачи, капково напояване, тръби и електрическа част. Ние изготвяме точен проект, съобразявайки се с особеностите на терена – местоположение, озеленяване, наличния водоизточник с неговите параметри дебит и налягане.
Подбираме най-подходящите продукти за проекта.

Монтаж

Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени Професионалният монтаж изисква полагане на тръбите в траншеи с подходящи широчина и дълбочина. Захранване към наличния водоизточник или помпена станция. Позициониране, свързване и фиксиране на разпръсквачите и клапаните, полагане на електрически кабел, сензор и програматор, съгласно изготвения проект. Цялостна настройка и тестване на системата.

Абонамент и сервиз
Ангажиментът към клиентите ни не приключва с инсталирането на системата. Всички продукти имат съответната гаранция от производителя, а Ямато ЕООД дава гаранция за качеството на монтажа, на съответните компоненти.

Абонаментното гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на автоматизираните поливни системи /АПС/ цели да допринесе за правилната им експлоатация, намаляване на рисковия фактор от некомпетентна интервенция и изпреварваща намеса за предотвратяване на сериозни аварии.

Профилактиката, която е в основата на сервизното обслужване гарантира правилната работа на поливната система през активния сезон и сигурност дори и при тежки условия на работа.


Продукти:

 • Програматори

  • На батерия
  • За външен монтаж
  • За вътрешен монтаж

 • Клапани

  • 9V
  • 24V

 • Помпи

  • Потопяеми
  • Самозасмукващи

 • Разпръсквачи

  • Тип спрей
  • Роторни

  • Капково напояване
Контакти

Телефони:

0899 53 59 64
0899 101 964

E-mail:
yamato@abv.bg

Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени Ямато ЕООД проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и помпени станции на частни и обществени терени

Видео от Ямато ЕООД


Стадион Царско село, Поливни системи от Ямато - видео 1

Стадион Царско село, Поливни системи от Ямато - видео 2

Порто Карас, Халкидики, Автоматизирана поливна система от Ямато - видео 3

Порто Карас, Халкидики, Автоматизирана поливна система от Ямато - видео 4

Порто Карас, Халкидики, Автоматизирана поливна система от Ямато - видео 5