Tи Eйч Kонсултинг - Вижте още

Tи Eйч Kонсултинг

Фирма „TИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ“ предоставя пълният спектър от услуги в озеленяването – проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи и автоматизирани поливни системи, авторски надзор и консултантска дейност, интериорен дизайн, доставка на интериорна и екстериорна растителност
София, ул. Костенец №12А

Tи ейч консултингTи ейч консултингTи ейч консултинг

Нашият професионализъм е в oсновата на нашите постижения!

„Ти Ейч Консултинг” е създадена през 2005 г. Вече толкова години нашата мисия е да предоставяме услуги с най-доброто качество в сферата на озеленяването, така че зелените площи да запазят своите естетически и природни дадености в отлично състояние.

Какви услуги предлагаме?

Озеленяване

Tи ейч консултинг

Екипите на "Ти Ейч Консултинг" са с дългогодишен опит в изпълнението на всички дейности, свързани с изграждането на една зелена площ.

Стремим се да изпълняваме тези дейности не като самостоятелни проекти, а като част от пейзажното строителство, следвайки основната концепция на проекта чрез комбиниране на строителството и озеленяването.

Нашата цел е да претворим идеята в изпълнение с висококачествени материали и професионален подход.

Ландшафтно проектиране

Tи ейч консултинг

В нашата фирма успешно ландшафтно проектиране наричаме постигането на приемственост и единство между архитектурната сграда и околното пространство. То дава функционалността на една зелена площ и привлича потребителя като един участник, а не просто като наблюдател.

В екипа на „Ти Ейч Консултинг“ работят специалисти – ландшафтни архитекти с пълна проектантска способност, които могат да доусъвършенстват идеите на инвеститорите със своя опит и професионализъм. Проектирането на зелени площи не е самостоятелен процес, а основна част от озеленяването, включващо множество дейности.

Автоматизирани Поливни Системи

Tи ейч консултинг

Поливната система е незаменим помощник при развитието и поддръжката на градината. Тя може да Ви осигури перфектен вид на декоративната растителност и тревния чим, но също така може да създаде проблеми.

Ето защо след изграждането на напоителната система са необходими правилна настройка и поддръжка. Доверете се на екипа ни от професионалисти, с дългогодишен опит в проектирането, изграждането и поддръжката на автоматизирани поливни системи.

Фън Шуй

Tи ейч консултинг

В озеленяването Фън Шуй е изкуството, с което можем да подредим така зелените площи и пространствата в градината си, че да ни обгръща спокойствие, красота и вдъхновение, а вследствие и да привлечем по-добро здраве, успехи на работното място и по-щастливи връзки с другите. Фън Шуй постига това, чрез специфични изисквания относно разположението, формата и цвета на различните елементи в градината. Според тази китайска наука от съществено значение за нашето благополучие са и разстителните видове, с които избираме да разкрасим дома и офиса.

Древните китайци са смятали, че всичко във вселената е изградено от една енергия, наречена Чи. Тази енергия е природната сила, тя е въздуха, който вдишваме и изгражда заобикалящата ни среда. Фън Шуй е средство, с което можем да спомогнем по-свободното протичане на Чи, така че да се чувстваме спокойни, балансирани и да привлечем просперитет и щастие. Любопитното е, че съвременната наука вече е единодушна с древните китайци относно това, че всичко във вселената е пронизано от една енергия.

Поддръжка на зелени площи

Tи ейч консултинг

Поддържането на зелените площи изисква много време и знания относно интервалите на поливане, косене, плевене, окопаване, подхранване, за подходящото време за засаждане на нови растения и за правилното третиране с торове и препарати за растителна защита.

Забързани в своето ежедневие, понякога оставяме поддръжката на градината, забравяме да я полеем или не забелязваме бурените, които избуяват в нея, а когато отново имаме време за мястото, което ни дарява с радост, вече е твърде късно или твърде скъпо да се поправи.

В „Ти Ейч Консултинг“ работят отлично обучени професионалисти, които се грижат за правилната поддръжка на градината. Нашите екипи са обучени да разпознават различните симптоми и видове вредители, както и да определят точното лечение за всеки растителен вид. Позволете ни да поемем от Вас грижите за Вашата градина. По този начин Вие ще имате повече време за семейството и работата си и спокойствието, че градината ви ще изглежда точно толкова добре, колкото и в началото.

Интериорно озеленяване

Tи ейч консултинг

Интериорното озеленяване намира приложение във всяка една площ, внася разнообразие и естетика във всяко помещение. Изискванията един интериорен проект да е направен качествено са: познаване нуждите на растенията, съобразяване с възможностите на помещенията, както и съобразяване с бюджета на клиента и неговите виждания.

Ние можем да внесем природата във Вашият дом, офис или бизнес сграда. По този начин, Вие не само ще разполагате с една естетически издържана и авангардна интериорна среда, но също така и здравословна. Подарете на себе си и на Вашите служители здравословна и приятна работна среда. Не се колебайте да се свържете с нашите специалисти, които с удоволствие ще откликнат на всяко едно ваше запитване и желание. Нека заедно изградим мечтаната от Вас атмосфера и среда за работа и почивка.

Вертикално озеленяване

Tи ейч консултинг

Това е едно тепърва навлизащо течение в българската ландшафтна архитектура, като най-познато за широката публика е покривното озеленяване. Също така има и вертикално озеленяване, вертикални цветни стени и пр.

Нуждата от специфично озеленяване е голяма. Добрите практики в други страни показват страхотни резултати при използване на специфично озеленяване, тъй като по този начин се усвоява и оползотворява иначе неизползвана площ. Ефекта върху градската среда е страхотен и внася разнообразие и живот, на места където е невъзможно използването на традиционно озеленяване.

Покривно озеленяване

Tи ейч консултинг

Покривите на сградите са много подходящи за интензивно озеленяване, особено ако покривната конструкция позволява това. Инвестицията се възвръща отчасти чрез спестяване на разходите за отопление и климатизация, и удължаване живота на покрива. Растителния слой поема около 20% от прах и вредни вещества, които се съдържат във въздуха.

Водни ефекти и фонтани

Tи ейч консултинг

Водата в градски условияживява и разнообразява пейзажа. Съдава комфорт, успокоява. Водата и до днес присъства в градините и парковете като основен декоративен ефект с атрактивен и освежителен характер.

Такива водни ефекти са: фонтани, водни каскади, водни амфитеатри, водопади, водни огледала, декоративни басейни и езера.

Какво още?

Строително монтажни работи

Всички видове дейности и работи, които се извършват в процеса на изграждане на даден строителен обект се определят като строително-монтажни работи. В озеленяването, СМР включват: извършването на изкопни и насипни работи, откоси , геопластика, терасиране, изграждането на подпорни стени, габиони, шахти, канавки, хидроизолации, всички видове настилки, градинска мебел, декоративни архитектурни елементи.

Качествен контрол и одит

Когато осъществявате голям проект, не винаги имате време за качествен контрол на извършеното от фирмите подизпълнители. При озеленяването, ако попаднете на недобросъвестна фирма партньор, има много неща които могат да бъдат объркани или извършени не според първоначалните спецификация на проекта.

Спортни терени и площадки

Всеки спортен фен би се съгласил, че едно от най-важните неща за доброто представяне на любимите му играчи е отличните качества на терена, на който играят те.

Добрата трева, била тя и изкуствена с перфектно подготвена основа е предпоставка за победата на всеки добре подготвен играч или отбор.

За това “Ти Ейч Консултинг” подхожда с професионализъм към изграждането на спортни терени.

Ние можем да ви предложим решение за всеки вид спортни терени и площадки за обществено ползване или свободно време. От проектиране до изпълнение на игрищата, дренажи, оборудване и напоителни системи.

Детски площадки

Детските площадки и кътове са жизнено важни за правилното когнитивно, емоционално, физическо и социално развитие на децата.

Деца от всички възрасти могат да прекарат часове в люлеене, катерене, тичане и какви ли не други разнообразни игри в тези незаменими пространства от заобикалящата ни среда. Освен безопасността при игра, другото важно нещо при проектирането на детските площадки и кътове е те да бъдат интересни на децата за игра.

Ето защо, ние се стремим да създаваме различни и интересни детски игрови площи, а не просто да разполагаме стандартните детски съоръжения като пързалки, люлки, пясъчници и т.н.

Снегопочистване

След красивия снеговалеж, идва заледяването на снежната покривка върху настилките и подходите към подземните гаражи. Снегът се отъпква, замръзва и се превръща в сериозна опасност за пешеходците и шофьорите, опитващи да се приберат или излязат навън.

Още един неприятен момент е когато температурата се повиши и снегът започне да се превръща в киша, която при ново падане на температурите замръзва.

Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг Tи ейч консултинг

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?