ФИШЕРИ 2009 ООД  - Вижте още

ФИШЕРИ 2009 ООД

Фишери 2009 е учредено на 23 февруари 2009 г. с основна цел и предмет на дейност арендна дейност, рибовъдство, търговия с риба и рибни продукти. Благодарение на опита, инвестициите, завоювания пазарен дял и положените усилия за привличане на клиенти, сред основните търговски
Ряхово, обл. Русе, ул.Д-р Петър Берон 16

ФИШЕРИ 2009 ООД ФИШЕРИ 2009 ООД ФИШЕРИ 2009 ООД


За нас:

ФИРМА „ФИШЕРИ 2009” ООД – СЕЛО РЯХОВО, ОБЛ. РУСЕ е специализирана в производство, улов, транспорт и търговия с риба: шаран, толостолоб, каракуда, амур, бяла риба, сом, щука. Дружеството осъществява улов и търговия с риба от вътрешни и естествени водоеми, а през последните години се специализира и в рибовъдството на различни видове риба. Складовата база е разположена в село Ряхово, община Сливо поле, област Русе, в непосредствена близост до река Дунав и на 20 км от Дунав мост – град Русе.

Фирмата използва индивидуален подход към всеки клиент, като залага на коректност при спазване на поетите ангажименти и срокове на доставка. Основните ни клиенти са големи търговски вериги и хипермаркети като ЦБА, МЕТРО, Реал, Карфур не само в България, а и в Румъния.

Основното, което отличава „Фишери 2009” ООД от останалите в бранша е: непрекъснато поддържане на голям количествен и качествен продуктов асортимент от риба, възможност за транспортирането ? непосредствено до конкретния клиент.
През месец септември 2015 година, отвори врати и новоизграденият цех за преработка на риба и рибни продукти в село Ряхово, Община Сливо поле, област Русе. Проектът е финансиран по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ 2007-2013 г. Предприятието е финансирано по мярка 2.6 „Инвестиции в преработка и маркетинг на продукти от риболов и аквакултура“ от Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ 2007-2013 г., Очаква се на пазара да бъдат предоставени съвсем нови сладководни продукти – топло пушено филе толстолоб, студено пушено и кайсеровано филе толстолоб, горещо пушен шаран, рибни кюфтета, рибни кърначета и мариновани сладководни риби.

Риболов и Рибовъдство:

Фишери 2009 ООД осъществява улов и търговия с риба от вътрешни и естествени водоеми, а през последните години се специализира и в рибовъдството на различни видове риба.

Ние предлагаме риба с доказан произход и невероятни вкусови качества. Политиката на фирмата е насочена към екстензивно и/или полуинтензивно рибовъдство. При екстензивното рибовъдство не се прилагат индустриални методи, техника и съоръжения. Рибата не се храни интензивно със специализирани рибни фуражи, а само периодично се подхранва със зърно (от житни и бобови култури). При отглеждането ? не се прилагат лекарствени средства. Рибата използва пълноценно биологичното разнообразие на фито и зоопланктон в естествената си среда.

Дружеството стопанисва общо пет водоема на територията на страната. Една от основните дейности е улов от вътрешни и естествени водоеми.
През последната година се специализира в производството на сладководни видове: шаран, толстолоб, амур, сом, бяла риба и щука. Отглежда както зарибителен материал, така и еднолетни, едногодишни и риби за консумация, с което напълно затваря производствения си цикъл.

ФИШЕРИ 2009 ООД

Търговия и транспорт:

Продажба на риба

Нашата фирма предлага голям количествен и продуктов асортимент от жива риба: шаран, толостолоб, каракуда, амур, бяла риба, сом. В базата си поддържаме постоянни складови наличности от жива риба: шаран, толостолоб, каракуда…

Фишери 2009 е позната, както на българския, така и на чуждестранния пазар. Основните ни клиенти са големи търговски вериги и хипермаркети като ЦБА, МЕТРО, Реал, Карфур, не само в България, а и в Румъния. Дружеството задоволява потребителските нужди, както на на големи хранителни вериги, така и на дребни домакинства.

Транспорт

За извършване на търговската си дейност фирмата разполага с голям и модерен автопарк. Това са оборудвани машини за транспортиране на всякакъв вид жива риба и хладилни машини за транспорт на охладена и замразена риба. Клиентите ни могат да разчитат на добре обурудван транспорт както в страната, така и в Румъния.

ФИШЕРИ 2009 ООД

Защо „Фишери 2009” ООД?

Защото сме утвърдени на Българския пазар, като по статистиките на ИАРА, фирмата се нарежда на челните позиции по производство и продажба на продукти от аквакултура, с което сме допринесли съществено за развитието на рибовъдството като отрасъл.

  • Защото работим съгласно изискванията на българското законодателство, предоставяйки на клиентите си всички необходими документи за произход и продажба на стоката си.
  • Защото към качеството на нашата работа, ние предлагаме комплексно обслужване включващо продажба, транспорт и коректност към клиентите си.
  • Защото сме млад мениджърски екип, с неспиращ стремеж към усъвършенстване, развитие и модернизация, който цели да отговаря както на европейските изисквания, така и на нуждите на пазара по най-добрия начин.
  • Защото фирмата разполага с висококвалифициран персонал от специалисти по отглеждане, хуманно отношение и транспортиране на рибата, в комбинация с модерен автопарк за транспорт на жива и охладена риба.

ФИШЕРИ 2009 ООД

www.fishery.bg

ФИШЕРИ 2009 ООД - отрасли:


Водно Стопанство, Рибовъдство,