Асеновград
Фирма Полифол ЕООД е с основна дейност кербоване и търговия с полимерни опаковъчни материали - стреч, престреч и високоразтегливи фолиа, ТСФ и нормални PE фолиа, всички видове тиксо лепенки, опаковъчни ленти с едностранна и двустранна залепваща повърхност.

Асеновград
Фирма Политрейд - 2006 ЕООД предлага на българския пазар: Полиетиленови опаковки - Торби - Пликове - Фолиа - Стреч фолио - PVC - маркучи - Поливни ръкави от първичен и вторичен материал.

Асеновград
Фирмата е създадена през 1993г, с доказан дългогодишен опит в производството на машини и съоръжения за преработка на пластмаси.Нашите екструдерните линии за фолии и тръби, са добре познати както в България, така и в чужбина.

Асеновград
Полигруп ООД е създадена през 1999г. с основна дейност производство на полиетиленови фолиа и опаковки. Благодарение на задружните ни усилия станахме една от водещите компании в България, както и желан партньор за международна търговия.

Асеновград
Производство и търговия с: Полиетиленово фолио - всички размери, Поливни ръкави - всички размери, PVC маркучи за поливане, Полипропиленов канал(сезал), Пликове и чували, Чанти HDPE (тип потник).

Асеновград
Производство и търговия на опаковки за облекло и за ХВП - полиетиленови и полипропиленови, с печат и без печат. Производство на пликове от 9 до 40см, полиетиленови торби до 1,2м дължина. Печат - до 4 цвята, ширина 800мм, дължина 740мм.

Предлага богата гама полиетиленови фолиа със всякаква ширина,торби,пликове,гаца,чантички,изделия за еднократна употреба,домашни потреби,

Домакинско Фолио в населено място Асеновград