Фирма "БУЛПАРКЕТ" ООД е специализирана във всички видове паркетни услуги. Дъбов паркет и други масивни паркети - внос, включително трислоен и ламиниран паркет, ламперия, подова изолация и декинг. Фирмата разполага с квалифицирани и отговорни специалисти за всички дейности относно

Фирма "Паркет Маркет" ЕООД се утвърди като лидер в паркетните услуги.Благодарение на успешното ни партниране с водещи фирми в стоителния бизнес, наши паркети могат да се видят в много институции и частни домове.

"Паркет Монтажи ИКРИС" ООД предлага масивни естествени паркети, както и монтаж. Предлагаме масивни паркети, външни облицовки от дърво, облицовки около басейни, изработка на стъпала, первази, лайсни и всички необходими консумативи.

София
Предлагайки богат набор от продукти за съвременния дом, се свързахме с интериорни дизайнери и архитекти за да ни подпомогнат в усилията ни при предлагането на цялостни решения и това се оказа много важен ход, защото благодарение на тях намерихме по-краткия и верен път до нашите клиенти.

Фирмата ни е специализирана в продажбата и монтажа на ламиниран и естествен паркет,предлагаме голямо разнообразие от различни декори ламиниран паркет,класическия дъбов и буков паркет, а също и придобиващите все по голяма приложение - трислойни и екзотични естественни паркети.

Ние сме малка строителна фирма със сплотен колектив от висококвалифицирани специалисти, които имат професионално и отговорно отношение към работата и притежават отлични познания в областта на строителството, строителните материали и технологиите на строителство в България.

София
Прима ЕТ предлага следната гама услуги; Циклене на паркет и дюшеме; акиране + лак; угиране, притягане; Редене на паркет, дюшеме и ламинат; Первази, монтаж, байцване. Коректност!

Продажба и монтаж на ламиниран паркет и PVC ламперия. Изравнителни замазки.

Васкони Трейд ЕООД съществува на пазара от 2000 г. Фирмата е с основна дейност продажба на ламиниран паркет, корнизи и щори, както и всички допълнителни аксесоари - первази и консумативи за тях, лайсни, ъгли, клипси и т.н. В течение на годините фирмата се разрасна и в момента има

Стара Загора
Ние предлагаме подови настилки на изключително конкурентни цени, качествени паркети с натурална красота и автентично излъчване, подходящи за всяко изискване и стил.Вие не само можете да намерите желаната паркетна настилка, но и да се възползвате от помощта на квалифициран приятел във