ЕВРОНЕС ЕООД гр.Левски е специализирано предприятие за месодобив от свине и агнета,разфасоване на червени меса – свинско, телешко, агнешко и ярешко.Дългогодишен член на Асоциацията на месопреработвателите в България и дългогодишен коректен партньор на

"Е-супермаркет" ООД е регистрирана през 2011 година с предмет на дейност "Търговия на дребно в неспециализирани магазини предимно с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия.

Плевен
Плевен Мес ООД е една от най-бързо развиващите се компании в България. Отличителната колекция от марки я прави лидер в категорията на трайни и малотрайни колбаси, деликатеси, готови кайми, кебапчета, кюфтета, сурово-пушени меса и др.

Месокомбинат Садово е създаден през 1984 г. с предмет на дейност производство на сурово-сушени колбаси /луканки и луканкови салами/, варено-пушени деликатеси от раздробени и не раздобени меса, трайни и полутрайни варено пушени колбаси и саздърма.

Пазарджик
Фирма "Мариз ООД" е на пазара от 1991 година. Търговия на едро с основните хранителни продукти. Над 300 вида колбаси - малотрайни, деликатеси, сурово-пушени, сурово-сушени, пушени меса. От ДВЕ до ДВЕСТА в хранителните продукти! Най-добрите цени

Месокомбинат Варна АД е предприятие за месодобив и месопреработка. Ние произвеждаме широка гама от полуфабрикати , малотрайни колбаси , полутрайни варено-пушени меса и салами , трайни шпекови и луканкови салами и деликатеси от нераздробено месо. Наши партньори са фирми както от

"СОЛАРИС - АС" - Месо и колбаси - традиция в качеството! ПРЕДЛАГА: - Млени меса и полуфабрикати - Малотрайни колбаси - Деликатеси - Сухи колбаси - Шунки - Колбаси от птиче м

Велико Търново
МЕРКУРИЙ-2000 произвежда мляно месо и месни заготовки по фирмена технология. Специално внимание се отделя на качеството, гарантирано чрез GMP и HACCP. През 2005 г. фирмата отвори и предприятие за печене на месни продукти с марка МЕРКУРИЙ-2000. И двете

Росица (Област Велико Търново)
Ферма с 12 годишна история, занимаваща се с производство и отглеждане на породисти стокови, дойни кози и овце. От пордите: Алпииска коза, Тогенбургска коза, Мутон Шароле и Ил дъо Франс. Работи съвместно със Селекционен център и други.

През далечната 1990г. фирма "Витабал" стартира производството на колбаси и деликатеси. Днес разполагаме с модерно предприятие, изградено по най-съвременни европейски изисквания и норми. През 2004 г. създадохме марката "Балесо" - знак за качествени

Партньори