Онлайн магазин за Диамантени Гоблени №1 за България! Сто процента гаранция за качество и оригиналност. Само при нас над 3000 модела!

Производство на гоблени с DMC конци. Търговия на ЕДРО и ДРЕБНО! Рознообразие. Собствени и Вилерови модели. За обезпечаване на необходимите количества конци за нашите модели и в предвид големият обем произвеждана продукция, фирмата работи с конуси /от 500гр/ доставяни от фабриката на DMC

Артекспрес 2004 - рамки за картини и фотография, паспарту, гоблени, огледала, системи за окачване на картини, каширане, ламиниране, дигитален печат на фотохартия, артхартия и канаваца.

Търговище
Предлагам ръчно изработени гоблени. Само си изберете гоблен и аз ще го изпълня по перфектен начин.

Директен внос на профили и консумативи за рамки. Продажба на едро и дребно на профили за ателиета за рамки. Собствено производство на рамки за картини, гоблени, фотоснимки и огледала.

Производство на комплектовани и щампирани гоблени. Проектиране и изработка на компютърна бродерия. Издателска дейност - издаване на сп. Галерия Бродерия.

Фирма "Вили" е създадена през 1993 година и вече повече от 15 години е на българския пазар в търговията с шивашки материали. На разположение на нашите клиенти са веригата магазини ОТ ИГЛА ДО КОНЕЦ, намиращи се в централната част на София.

Арт проекта "Автор БГ" е онлайн каталог и картинна галерия за продажба на изкуство и картини за декорация. В него може да намерите както картини и платна на стари майстори и млади автори, така и цалостни концепции за декорация на заведения,

Лидер в производството на гоблени с конци PUPPETS / Унгария/. Дружеството е създадено преди повече от 20 години с единствената цел-производство, продажба, на едро и дребно на гоблени.

Нашата фирма представя на пазара над 400 вида рамки, изработени от висококачествена пластмаса на много ниски цени. Качеството и дизайна на рамките са на много високо ниво, а разнообразието на модели е огромно.

Електронен магазин за климатици и гоблени

Търговия на дребно с конци DMC, ANCHOR, гоблени, поставяне на рамки, шивашки материали, кинкалерия.

Гоблени и материали.

ЕТ Гинокардия - Гинка Попова Стара Загора. Производител на гоблени авторска разработка с мулине DMC и Anchor. С 15-годишен опит в разработката на гоблени. Предлага над 120 модела с различна тематика - цветя, пейзажи, портрети, митология, религиозни модели. Безплатни схеми.

Фирма Фрейм Дизайн ЕООД - е специализирана в изработката на рамки за картини, огледала, гоблени, снимки и други. Ние предлагаме богато разно

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?