Тетевен
Четпром ООД - Тетевен е единственото специализирано предприятие за производство на четки за коса, четки за зъби, четки за боядисване и четки за бръснене в България. Четпром ООД е дружество, основано през 1922 година. Четпром ООД произвежда четки от естествен и изкуствен косъм.

Майстор Шулц ООД е изключителен представител за България на европейската фирма за строителни инструменти - Schuller Eh'Klar. Ние разполагаме на склад с над 1000 вида ръчни инструменти и помощни материали за сухо и традиционно строителство.

Студио за красота- фризьорство, козметика на лице и тяло, масажи, ноктопластика- акрил и гел, маникюр и педикюрл. Фотоепилация, фотоподмладяване и фотопроцедури - акне, бръчки, пигментни петна и капиляри. Курсове по козметикав 3 модула по европейска програма – 660 учебни часа.

София
Студиата за лазерна епилация ПИКАСО разполагат с най - съвременни лазери и методика за тяхното използване.

София
Медико-козметичният център СТИВА МАКС се ръководи от Д-р Стефка Василева - дерматолог и предлага квалифицирани услуги с модерна техника, които ще Ви представим нагледно със снимки (преди и след процедурата) и обяснения за конкретната процедура.

Заповядайте в уютната и спокойна атмосфера на Beauty center “V.I.P. Princess”. Тук динамичното ежедневие остава зад гърба Ви, за да се потопите в един различен свят, изпълнен със здраве, красота и спокойствие.

Медико-козметичния център "БЕНИКО ПЕТ-ЕР" е един от първите частни салони в София, отворил врати през 1990 година.

Фирмата предлага над 70 вида ламиниран паркет, с включен монтаж, както и лайсни, первази. В търговския обект ще намерите изобилие от над 350 модела тапети, още балатум; мебелно фолио; вар, фасаген и латекс, оцветители за водоразтворими бои. Занимаваме се

Фризьорски салон Хеър Аперънт Студио е основан през 2004 година.

София
Брелко ООД e вносител на ВиК части от Италия.