Фирмата е създадена през 1998 година, с основна дейност ремонт на автоклиматици, хладилна и климатична техника. Дейността си фирмата развива в професионални сервизи, оборудвани за цялостно обслужване, поддръжка и профилактика на автомобилни климатични

Пловдив
МЕГАЕЛ е с дългогодишен и богат опит в оборудването на автомобили с газови уредби, тяхната поддръжка, гаранционно обслужване, ремонт и диагностика.

Фирма АВТОСЕРВИЗ ЕКСПРЕС 2 е собственост на фирма Лазаров и Сио ООД, създадена през 1990 г. със седалище гр. София. АВТОСЕРВИЗ ЕКСПРЕС 2 обслужва всички марки автомобили. Разполага и със склад за авточасти за основните марки европейски автомобили.

Успех ССБ ЕООД клон Русе извършва проучвателна и развойна дейност, създава и изработва разнообразна инструментална екипировка.Конструктивният отдел на фирмата е оборудван с интегрирана система Top Solid на фирмата MISSLER SOFTWARE, Франция.Производство на

Варна
НИППАРТС ООД е директен вносител на авточасти за японски и корейски автомобили. Доставя оригинални части от заводи в Япония и Корея, което гарантира качество без компромис, с частите на Ниппартс Вие получавате безопастност на Вашия автомобил.

Ню Вижън Груп България ООД е официален представител на „Анти Слип Сълюшънс”-Великобритания за териториите на Чехия, Полша, Румъния и България, продукти и услуги насочени към защита срещу подхлъзване по мокри и влажни повърхности, а също така и широка

Фирма "Авточасти 54" е специализирана автоморга за джипове, бусове и заподноевропейски автомобили. Богат избор на склад.Разнообразие и на едрогабаритни части. Продаваме и двигатели. Цели и на части.

Yoda's Auto Shop - Поправка на радиатори, Подмяна на двигатели,Ремъци & Сервизиране на двигатели, Смяна на части, Горивни системи, Компютърна диагностика, Тестване, Авто-електро услуги,Ремонт на парно, Спирачки, Ходова част, Скоростни кутии.

ЯНИВЕЛ ЕООД е българска фирма регистрирана през 1992г. Нашата фирма е традиционен доставчик на лагери, автоаксесоари, резервни части и инструменти за леки автомобили, бусове, селскостопанска техника и машини. Фирмата е официален дистрибутор на SKF

Продажба на едро и дребно на авторадиатори за всички марки и модели автомобили, джипове, бусове, камиони, селскостопански и строителни машини, с гаранция 1год. и на цени без конкуренция.