Учебен център Автомотортех 13 ООД е регистрирана на територията на град Перник с основен предмет на десйност "Организиране и провеждане на шофьорски курсове". Преподавателите са интелигентни, уравновесени и компетентни в професията си. С големият опит, който притежават, високият

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ДАНАИЛ ДИМИТРОВ" - шофьорски курсове кат. М ,А ,В ,В+Е ,С ,С+Е ,Д. Възстановявяне на отнети точки. Курсове - водачи за превоз на опасни товари - ADR, професионална компетентност-за ръководители на транспортни фирми , мотокари. Работата на екипа се отличава с компетентност

Автошколата предлага качествено обучение от опитен инструктор на ниски цени. Инструкторът, който ще подготвя бъдещите шофьори е Валентин Атанасов. Шофирането е на автомобил Skoda Felicia 1,3 MPI. Подготовката се извършва в един от изпитните райони на град София: около х-л.

Автошкола Илми е автошкола в Пловдив, предлагаща шофьорски курсове за категории М, А, B, Б + Е, С, С+Е и D, включително теоретична и практическа подготовка на шофьори за управление на МПС и придобиване на шофьорска книжка.

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЕЛИТ АУТО е регистриран на територията на град Бургас с основен предмет на дейност „Организиране и провеждане на шофьорски курсове“, съобразени с индивидуалните нужди и свободното време на клиента. Преподавателите са интелигентни, уравновесени и компетентни в професията си.

ГЪЛЪБЕНА - КОЛЬО СТОЙЧЕВ предлага шофьорски курсове, категория В, само за региона на гр. Варна.

София
В нашите шофьорски курсове отделяме голямо внимание и часове за теоретичното обучение (листовки). Имаме теорeтик, който отговаря на всички зададени въпроси от курсистите на достъпен и разбираем за тях език, с подходящи примери. На нашата странициа - www.motokurs.com можете да намерите

След вече тридесет години обучение на шофьори Ние Ви гарантираме професионализъм, коректност и позитивност в отношенията. Шофьорските курсове в школата ще Ви дадат знания и умения, без които не можете да изпитвате удоволствие от шофирането и да сте безопасни за Вас и останалите на пътя.

Шофьорски курсове категория "В" с AUDI A4 и MERCEDES C180. Възстановяване на отнети контролни точки. Цената на курса е 650.00 лв. Включва: 40 часа теория, 31 часа практика, вътрешни изпити по теория и практика. В цената не са включени външните изпите по теория и практика пред ДАИ.

Автошкола Веспа 49 предлага: оборудван учебен център с аудио-визуална техника за обучение. Учебни автомобили от марките: Мерцедес, Голф, Тойота Корола, Опел и Сеат с високо квалифицирани преподаватели, разсрочено плащане,допълнително и индивидуално обучение.