Областни градове

Дружество БУЛХИМ ИНДУСТРИЯ ООД е основано през 2007 година. Предлагаме: 1. Настилки и саморазливни покрития на основата на епоксидни и полиуретанови смоли. 2. Машини и технологии за обработка на различни видове подови покрития – бетон, мрамор, гранит

Раковски
Строителство по чертежи и конструкции - Строителство до ключ - Зидане - Кофражи - Отливане на бетон - цветни повърхности - Щамповане на беттон

ЛИМЕКС ТРЕЙДИНГ ЕООД е вносител и дистрибутор на: - Подови настилки: ламиниран и естествен паркет и всички прилежащи аксесоари необходими за монтирането им, балатуми, мокети и спортни настилки за всеки тип помещние - дома, офиса, медицински кабинети

София
Производство и полагане на индустриални и декоративни подови настилки, защитни покрития за метал и бетон, антикорозионни защити, стенни покрития.

Пловдив
Специализирана фирма за проучване, проектиране и полагане на индустриални и декоративни подови системи на база реактивни смоли за предприятия от ХВП и други отрасли. Хидроизолации.

Компанията ММ стоун карпетс ООД представя уникални декоративни и дизайнерски подове – без фуги, лесни за поддръжка, високо устойчиви, направени от висококачествен кварцов пясък и епоксидна смола. Те ще разрешат проблемите Ви в офиса, хотела, магазина и у

Създадена през 1997г., за кратко време САНТЕЛ ЕООД се превърна в основен вносител на висококачествените материали на немската фирма AMF - Германия, европейски лидер в производството на многофункционални тавани.

Пловдив
Настилки от бетон в сгради и външни пространства, за индустриални и комерсиални нужди

Полагане и продажба на подове от дървен материал.

Комплексната дейност на ХЕВА ИНЖЕНЕРИНГ ООД обхваща полагане на хидроизолации и топлоизолации, епоксидни и полиуретанови подови покрития, антикорозионни и защитни покрития, еластични пълнители и уплътнители за фуги.

Индустриални Подове

Оценка: 5 - 1 гласа

Бригади за полагане на саморазливни индустриални подове. Цени на квадратен метър за индустриални подове. Те се характеризират с високата си износоустойчивост и ниските си цени. В последните години всичките паркинги на молове на хипермаркети и други обекти са изпълнени с индустриални подове заради своята здравина и относително бързо полагане.

На страницата ще намерите изпълнители на всички видове индустриални подови покрития. Епаксидни индустриални подове цени на квадрат след обаждане и оглед от изпълнителя. Саморазливни индустриални подове за големи строителни обекти като офис помещения, индустриални халета и молове. Бързо и надеждно покритие на ниски цени и гаранция.


Епоксидни подове , Шлайфан бетон
Прочети повече
Затвори