Областни градове

Създадена през 1997г., за кратко време САНТЕЛ ЕООД се превърна в основен вносител на висококачествените материали на немската фирма AMF - Германия, европейски лидер в производството на многофункционални тавани.

Пловдив
Настилки от бетон в сгради и външни пространства, за индустриални и комерсиални нужди

Полагане и продажба на подове от дървен материал.

Комплексната дейност на ХЕВА ИНЖЕНЕРИНГ ООД обхваща полагане на хидроизолации и топлоизолации, епоксидни и полиуретанови подови покрития, антикорозионни и защитни покрития, еластични пълнители и уплътнители за фуги.

Казанлък
Нашата фирма се занимава с ремонт на машини за производство на ПДЧ и с търговия на ламиниран паркет, интериорни и блиндирани врати и килими.

Варна
Проектиране, доставка или изработка и монтаж на стълби. Доставка и монтаж на висококачествени италиански и немски врати. Доставка и монтаж на висококачествени ламинирани подове, екзотични масивни и трислойни паркети. Собствено производство на облицовки и

Разград
Доставка и монтаж на паркет.

Полагане на: индустриални подове,мозайка,мрамор,бетон. полиране на : мозайка, стар мрамор,бетон. почистване на : мозайка,мрамор. Диамантено шлайфане . Предлаганите от нас подови покрития отговарят на широкия и специфичен диапазон от нужди на

ПАНБЕКС БЪЛГАРИЯ ЕООД е дъщерна компания на чешкия холдинг PANBEX® - водещ европейски производител на висококачествени строителни смеси и продукти.PANBEX® е специализирана в разработката, производството и продажбата на:

Топлоизолации от минерална вата - Rockwool, от стъклена вата - Isover, от микропореста гума - GOFLEX, от пенополистирол -GLASCOFOAM

Индустриални Подове


Бригади за полагане на саморазливни индустриални подове. Цени на квадратен метър за индустриални подове. Те се характеризират с високата си износоустойчивост и ниските си цени. В последните години всичките паркинги на молове на хипермаркети и други обекти са изпълнени с индустриални подове заради своята здравина и относително бързо полагане.

На страницата ще намерите изпълнители на всички видове индустриални подови покрития. Епаксидни индустриални подове цени на квадрат след обаждане и оглед от изпълнителя. Саморазливни индустриални подове за големи строителни обекти като офис помещения, индустриални халета и молове. Бързо и надеждно покритие на ниски цени и гаранция.


Епоксидни подове , Шлайфан бетон
Прочети повече
Затвори