Областни градове Градове ×

Фирма НИКОЛ - Н ООД е регистрирана през 1991 г. и се занимава с проблемите на водата за битови нужди от 1994 г. През 1999 г. се оформя звено за обработка на води за производствени нужди, като са привлечени водещи специалисти в областта.

Хидростроителство ООД е фирма с изграден авторитет в България, която е изпълнила голям дял от най-значимите хидротехнически обекти в страната. Фирмата е специализирана в областта на проучвания, проектиране, модернизации, реконструкции на хидротехнически и водопреносни системи.

София
"Боралит" е една бързо-развиваща се компания, в която работи екип от млади хора, мотивирани да произвеждат продукти с най-високо качество, в услуга на нейните клиенти. Фирмата предлага - резервоари, пречиствателни станции, сепаратори, помпени инсталации, горивни резервоари. Фирмата не

Фирма ФРЕНЕЛ е с предмет на дейност - обработка на води и ние се стремим да го правим по най-оптималния начин. Оптимален - означава даване на конкретно решение в зависимост от спецификата на проблема на всеки клиент, дължащо се на: 10 годишен опит в областта на водообработката.

ПРАЙМ ИНЖЕНЕРИНГ ООД е основана 2002 г. и нейната дейност е внос, доставка и инсталация на технически съоръжения за широк спектър от промишления сектор както и за проекти за опазване на околната среда, като пречиствателни станции за отпадна и питейна вода и депа за обработка. Основната ни

Проектиране, доставка, програмиране, внедряване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на системи за автоматизация в: енергетика; добив, обработка и пренос на газ и петрол; пречиствателни станции; масоподготовка и дозиране на суровини в производствени предприятия; сградна автоматизация.

Разработване и производство на специализирани добавки, реагенти, консерванти, антиоксиданти, миещи препарати, бланширащи агенти и дезинфектанти за хран. вкусова промишленост. Водоподготовка и водни режими. Пречистване на питейни и отпадни води.

Делфин Проект Екотехника е независимо българо-немско дружество, което развива своята дейност в сферата на пречистване на питейни, битови и промишлени отпадъчни води от 2000 г.Фирмата се занимава с ВиК, пречистване на питейни и отпадъчни води, пречистване

София
Пречистване на вода. БИОТЕХ ООД е инженерингова фирма специализирана в проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на обекти в областта на водите и екологията и в производството и монтажа на съоръжения и станции за пречистване на вода. Ние предлагаме индивидуални решения в

София
Биологични пречиствателни станции за отпадни води!!!Пречистване на битови и промишлени отпадни води! За къщи, вили, хотели, къмпинги, вилни селища, сервизи, промишлени предприятия, населени места и много др.

Пречиствателни Станции в населено място София


Прочети повече
Затвори

Партньори