Областни градове Градове ×

Руф Къмпани ЕООД е една от водещите компании в продажбата и монтажа на метални керемиди в България. Вече повече от десет години се занимава с изграждане на покриви и продажба на покривни материали. Покривите с метални керемиди възникват преди повече от 50 години във Финландия.

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

В началото, Софстройремонт се състои от няколко човека, като постепенно, с увеличаващия се брой запитвания и поръчки за ремонт, се разраства и днес наброява екип от 30 професионалисти в различни области - строители, фаянсаджии, железари, дърводелци, бояджии, ел. и ВиК специалисти.

София
Д-А 11 ЕООД е фирма, която се занимава с всякакви вътрешни и довършителни ремонти. Имаме дългогодишен опит и сме специалисти в областта на усвояването на тераси и балкони, комплексната услуга "Кърти Чисти Извозва" и всички довършителни работи! Преустройства на жилища, покриване и

София
Фирмата е специализирана в ремонт на покриви, цялостно изграждане на нов покрив, хидроизолация и топлоизолация на всякакви строителни обекти / покриви, стени, основи, фундаменти, мостове и виадукти, подземни строителни съоръжения.

София
В своята седем годишна практика сме се справяли със всякъкви предизвикателства в областа на стороителството и строителните ремонти. Фирмата се е специализирала в областта на довършителните и ремонтните дейности. Това във никакъв случай не отхвърля груб строеж на еднофамилни жилища

Фирма БАЖЕ М е специализирана в изграждането на нови покриви и ремонт на стари, извършва пълната гама строително-ремонтни дейности и довършителни работи на обществени и жилищни сгради, поддръжка на офиси и други. Бързото и динамично развитие на строителния бизнес в България.

Бригада, извършваща строителство и ремонт на покриви. Всички наши служители са с дългогодишен, доказан опит в ремонта на покриви. Предлагаме гаранция на извършените от нас ремонтни дейности!

Ремстрой-07 ЕООД е специализирана е в изграждането на нови покривни конструкции и реконструции на стари покриви.Фирмата е носител на първа и трета награда съответно от 2007 и 2004 от Националното първенство на покривачите - Bramac в категория реновиране на едно и многофамилни сгради.

Строителна фирма Диамант Експрес 2015, ще ви помогне в изграждането на вашия дом. Ние ще проектираме, построим и ще направим реалност мечтите ви. Преминавайки през архитектурно и конструктивно проектиране, през груб строеж и изграждане на покриви.

Ремонт на покриви в град София


Никому не пожелаваме да протече покривът му! Но когато това се случи, са необходими бързи мерки, за да не станат щетите още по-големи. Наясно сте, че качествен ремонт на покриви в София и страната извършват само специализирани изпълнители с познания и опит. С няколко клика можете да получите предварителна ориентация за нужните ви специалисти на BUSINESS.bg.

Информацията, която ще намерите при нас, се осъвременява с участието на самите фирми, извършващи ремонт на покриви в София. Валидни са линковете към сайтовете им и телефоните. Бързо, без усилие може да направите кратък списък и да продължите проучването си в разговор със самите професионалисти.
Ако имате сигурни майстори и ви трябват само качествени материали, съсредоточете се върху доставчиците на материали, специално произведени за ремонт на покриви, в София. Уточнете вида им, наименованията, нужните ви количества, дори начинът на използването им.
Спестете време и нерви с нашия портал! Сведете проучвателния етап до половин-един час!

Греди за Покрив , Двускатен Покрив , Дървена Конструкция на Покрив , Изолация на Покрив , Капандура за Покрив , Ламаринен Покрив , Мушама за Покрив , Покрив на Тераса , Покриви от Ондулин , Покривни конструкции , Хидроизолация на Плосък Покрив , Цигли за Покрив
Прочети повече
Затвори