Наука и Образование в населено място Варна

Областни градове Градове ×

Езиковите курсове в Учебен център ДИАГА се провеждат по съвременни програми на престижни световни издателства и с помощта на допълнителни методи на обучение, осигуряващи сигурен резултат. Групите са съставени от максимум 6 курсисти, което дава възможност за индивидуална работа.

Центъра дава възможност на всички, които искат да премахнат езиковата бариера или подобрят своите езикови умения по английски, немски, руски и български език, използващ съвремени системи на обучение (издателство LONGMAN), водещи до писмено и говоримо усвояване на езика в различни области.

Варненска търговска гимназия Георги Стойков Раковски предлага икономическо обучение и подготовка на ученици за малкия и среден бизнес. Гимназията е разположена в центъра на град Варна.

Детски учебен център „Любознайко” предлага: - Занимални за ученици от ПГ до V клас с безплатно обучение по английски език и информатика. - Целогодишна подготовка на деца за първи клас; - Целодневни или полудневни летни занимания за деца от 5 до 10 годи

В нашия езиков център предлагаме следните форми на обучение - групово, индивидуално и комбинирано. В зависимост от твоите нужди, изисквания и цели можеш да избереш най-подходящата и удобна за теб форма.

Трета природо-математическа гимназия „Акад. Методий Попов“ е авторитетно училище в град Варна, в което се обучават деца от 7-ми до 12-ти клас. Гимназията е с утвърден авторитет сред училищата в гр. Варна и нейните възпитаници са конкурентноспособни, с достойно място в живота.

Мис Диамандиева ООД предлага езикови курсове, курсове за кандидат-студенти, Подготовка за изпити и тестове, ИТ консултации, консултации при кандидатстване в Европейски университети, менажиране и партньорство по проекти.

Варна
Фирма ПЪМП ЕООД предоставя консултация на готови разработки, както и консултация на индивидуални проекти по преценка на клиента! Дългогодишния опит и квалификация на екипа, Ви гарантира успешни резултати! Всяка консултация е индивидуална.

Детски център Хлапета.сом предлага занималня за деца от 5 до 10 г. Ако желаете най-незабравимото парти за вашето дете, ние ви очакваме! Предлагаме двучасова анимация на различна тематика, съобразена с възрастта на гостите, украса на залата ни

Варненски свободен университет "Черноризец Храбър"е частен университет, намиращ се е в близост до курортния комплекс "Златни пясъци". Университет е основан през юли 1995 година и в момента е най-големият частен ВУЗ в България с около 14 хиляди студенти в различните форми на обучение. 

Наука и Образование в населено място Варна


Прочети повече
Затвори